День студента 2021: куди піти у Львові

День студента 2021: куди піти у Львові. Фото: freepik.com

День студента 2021: куди піти у Львові. Фото: freepik.com

Дозвілля та їжа
15 листопада 2021 12:39

17 листопада – Міжнародний День студента. Щороку цього дня у Львові відбувається багато гучних вечірок для студентів і тих, хто вже давно вивчився, але у душі залишається таким же «легким на підйом», як був у юності. Втім, у 2021 році 17 листопада у Львові діятимуть обмеження «червоної» зони. Працювати зможуть лише ті заклади, де вакцинувалися всі співробітники, і лише  для вакцинованих відвідувачів. 

Куди піти у Львові на День студента 2021 розповідає VG Львів.

Станом на понеділок, 15 листопада, вечірку з нагоди Дня студента 2021 анонсували лише у !FESTrepublic, що на вулиці Старознесенській, 24-26. Організатори обіцяють, що 17 листопада стане найбезтурботнішим днем у році! Головне – не забудьте свої ковід-сертифікати та ПЛР-тести.

День студента 2021: куди піти у Львові. Фото: facebook.com/FESTrepublicДень студента 2021: куди піти у Львові. Фото: facebook.com/FESTrepublic

Святкувати День студента 2021 у !FESTrepublic можна буде на двох локаціях: Hip-Hop Stage (Solo, Boreichuk, Tan De Luna, Twocrave, Secret Guest (live) та Main stage (Plawers, Outof, Machitas Remafo (live).

Початок у середу, 17 листопада, о 21.00.

"Хочемо, щоб усі були в безпеці, тому робимо обов’язкове надання сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту при вході до клубу. Неповнолітніх обмеження не стосуються", — зазначили організатори.

Ціна квитка — 150-600 гривень. У випадку, якщо вечірка буде скасована, організатори обіцяють повернути вартість квитка і подарувати безкоштовний вхід на наступну вечірку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах