Львів’ян кличуть на блошиний ярмарок

Львів’ян кличуть на блошиний ярмарок

Львів’ян кличуть на блошиний ярмарок Фото: lviv1256.com (умовне)

Дозвілля та їжа
30 листопада 2021 10:41

Вже цієї неділі, 5 грудня, у Центрі архітектури, дизайну й урбаністики у Львові відбудеться блошиний ярмарок «Тлум і Крам». Тут відвідувачі зможуть придбати вінтажні речі світових модних будинків та інші унікальні атрибути.

Що можна купити

Так, та блошиному ярмарку «Тлум і Крам» будуть 30 учасників з різних куточків України, які презентують широку палітру товарів. Традиційно, можна буде придбати вінтажні речі світових модних будинків, книги, вініли, посуд з Європи чи гуцульські килими. Поміж тим, будуть представлені сезонні товари: вази для мандаринок чи ялинкові прикраси на Сильвестра.

«Три поверхи дозволяють нам об’єднати крам у категорії. На першому та третьому поверхах ми представимо предмети інтер’єру габаритні та дрібні, відповідно. А між тим можна буде зустріти львів’ян з їхніми вживаними речами. Таким чином кожен шукатиме серед улюбленого краму», – зазначила засновниця маркету Дара Бурко.

Львів’ян кличуть на блошиний ярмарокЛьвів’ян кличуть на блошиний ярмарок Фото: city-adm.lviv.ua/Ірина Базюк

Коли приходити

Ярмарок «Тлум і Крам» працюватиме у неділю, 5 грудня, з 11:00 до 19:00. Цьогорічна локація – Порохова вежа, що на вулиці Підвальній, 4 у Львові.

Вхід на територію блошиного ринку коштуватиме 50 гривень. Для осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, людей з інвалідністю, дітей до 12 років, вагітних та іменинників – вхід безкоштовний. Подія відбуватиметься із дотриманням протиепідемічних норм.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах