Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
03 грудня 2021 13:47

Зустріти Новий рік у Львові – мрія багатьох, а зробити це у старому місті, та щоб не треба було готувати – ще краще. VG Львів підготував огляд ресторанів із цінами у центрі міста Лева, які вже анонсували свої програми на Новорічну ніч 2022. Розповідаємо про те, чим пригощатимуть, хто розважатиме, та у скільки все це обійдеться.

Гасова лямпа

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/gasovalampa

З теплом гасової лампи, святковою атмосферою та хімічним дослідом – таку зустріч Нового 2022 року пропонують гостям у ресторації-музеї «Гасова лямпа», що на вулиці Вірменській.

Святкування на першому-третьому поверсі – 900 гривень із гостя, святкування на терасі – 1000 гривень із гостя.

«У цю суму входить розважальна програма на новорічну ніч: увесь зал для танців, виступ гурту Lemberg Hills, ведучий Іван Микуляк, конкурси та подарунок кожному гостеві, який святкуватиме з нами», – розповіли у «Гасовій лямпі».

Окрім вище вказаної суми слід зробити попереднє замовлення з розрахунку від 600 гривень на особу.

Де: Ресторація-музей «Гасова лямпа», вулиця Вірменська, 20.

Коли: з 21.00 31 грудня 2021 року.

Ціна: від 900 гривень.

Телефон: (050) 43 01 451.

Cloud no.7 Panorama

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/cloud.lviv

Панорама-бар «Cloud no.7 Panorama» розпочав роботу трохи більше року тому й одразу полюбився і львів’янам, і туристам. У Новорічну ніч тут обіцяють створити для відвідувачів казкову атмосферу з декораціями та фотозонами. Розважатимуть гостей: ведучі-конферансьє Юрій Корнилюк та Віталій Сиротяк, ілюзіоніст Ілля Хомяк, стендапер Олександр Дмитрович, Бенд So Much Band, шоу-балет «Diamonds Sisters» та інші. Обіцяють різноманітні конкурси, призи і сюрпризи кожному.

Де: Cloud no.7 Panorama, площа Соборна, 14.

Коли: з 22.00 31 грудня 2021 року.

Ціна: від 3500 гривень.

Телефон: (098) 11 10 007.

Split

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/SplitClub

Відвідувачам львівського ресторану «Split» для зустрічі Нового року пропонують обрати один із чотирьох форматів святкування: у ф'южн-ресторані, у нічному клубі, в караоке або ж у шоу-барі.

У ф'южн-ресторані гості проведуть Новорічну ніч, наповнену культурою Азії, в якій гідом буде відомий телеведучий Вадим Ярошенко. Розважатиме шоу-балет Best Entertainment, пригощатиме шеф-кухар Роман Щурко. Ціна квитка – 2500 гривень.

Нічний клуб «Split» та проєкт Saga влаштують у Новорічну ніч вечірку під ритми електронної музики. Ціна квитка – від 900 гривень.

У караоке клубі «Split» Новий 2022 рік львів'яни і гості міста зустрічатимуть у компанії улюблених хітів, флеш-войсів і флеш-денсів. Ціна квитка – 1700 гривень.

Зустріч Нового року у шоу-барі «Split» передбачає можливість протягом ночі «подорожувати» усіма згаданими вище локаціями.

«Для гостей ресторану, караоке та шоу-бару вхід до нічного клубу — 500 гривень за наявності броні в іншому залі», — зазначили організатори. 

Де: Split, площа Міцкевича, 6/7.

Коли: з 22.00 31 грудня 2021 року.

Ціна: від 900 гривень до 2500 гривень.

Телефон: (032) 24 22 200.

Театр пива Правда

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/pravdalviv

Шанувальників пива кличуть провести Старий та зустріти Новий 2022 рік у Театрі пива «Правда» у Львові. У Новорічну ніч тут виступатимуть: кавер-гурт Cover Jam, кавер-гурт Miste, Pravda-Orchestra. Ведучий – Роман Девіняк. Також гостям обіцяють пивний безліміт. 

Ціна з особи:

другий поверх – 1900 гривень (із карткою Lokal 1800 гривень);

третій поверх – 1900 гривень (із карткою Lokal 1800 гривень);

четвертий зал – 1700 гривень (із карткою Lokal 1500 гривень);

тихий зал – 1500 гривень (із карткою Lokal 1400 гривень).

Діти:

До 12 років – безкоштовно, 12-16 років – половина вартості.

У вартість входить: бронювання столика, безліміт розливного пива «Правда», новорічне меню, подарунок від закладу.

Меню з розрахунком на двох осіб: дві закуски (на вибір), два салати (на вибір), дві основні страви (на вибір), два безалкогольні напої (на вибір), пляшка ігристого вина.

Де: «Театр пива Правда», плoща Ринок, 32.

Коли: з 21.30 31 грудня 2021 року до 03.00 1 січня 2022 року.

Ціна: від 1500 гривень.

Телефон: (068) 05 58 850.

Реаторація Бачевських

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/BaczewskiRestauracja

Святкування Нового 2022 року в ресторації Бачевських у Львові, за словами організаторів, традиційно буде насиченою концертною програмою, атракціями, тематичними декораціями, і звичайно ж, смачною кухнею, фірмовими наливками та коктейлями. Святкування відбуватиметься у трьох локаціях:  «Оранжерея»,  «Жидівська зала» та «Зала з бальконом».

Музичний настрій в «Оранжереї» на початку вечора створюватеме гурт «Львівська Кварта». Знатний галицький конферансьє Юрій Кондратенко супроводжуватиме вечір настроєвими інтерактивами та розіграшем подарунків. Опівночі стартуватиме новорічна вечірка з DJT-One. На гостей чекатиме Новорічне меню від шеф-кухаря Олександра Чернишенка та авторські коктейлі від бренд-бармена «Bar Baczewski» Івана Зелика.

Ціна – 5000 гривень. Діти до 6 років – безкоштовно, діти 6-12 років – 50% від вартості дорослого квитка.

Святкування на другому поверсі ресторану («Жидівська зала» та «Зала з бальконом») відбуватиметься у стилі львівської інтелігенції у супроводі саксофону та інструментальних музичних дуетів «Онуки Кляйзмера» і «Jazz Vintage». Після опівночі на всіх чекає запальна дискотека в Оранжереї від DJ T-One.

Ціна – 4500 гривень. Діти до 6 років – безкоштовно, діти 6-12 років – 50% від вартості дорослого квитка.

Де: Ресторація Бачевських, вулиця Шевська, 8.

Коли: з 21.00 31 грудня 2021 року до 4.00 1 січня 2022 року.

Ціна: від 4500 гривень.

Телефон: (098) 22 44 444 .

Ресторація М'яса та справедливости

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/MeatandJustice

«Кат вже прикрасив свій меч правосуддя, купив бенгальські вогні та кличе тебе святкувати Новий рік», – розповіли у ресторації «М'яса та справедливости».

Ціна вхідного квитка у ресторан у Новорічну ніч: 1200 гривень із карткою Локаль, 1300 гривень без картки Локаль.

У вартість входить вхід у ресторан, музичний супровід Dj Elvis, ведучий свята Олег Гергіль і подарунок кожному гостю. 

Для дітей до 14 років мінімальне замовлення – 300 гривень.

Де: Ресторація «М'яса та справедливости», вулиця Валова, 20.

Коли: з 22.30 31 грудня 2021 року.

Ціна: від 1200 гривень.

Телефон: (050) 43 02 826.

Bankhotel

Ресторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінамиРесторани у центрі Львова для зустрічі Нового року: огляд із цінами Фото: facebook.com/bankhotellviv

В ресторані одного з найдорожчих готелів Львова «Bankhotel» зустріч Нового року відбудеться у форматі карнавалу. Окрім того, Новорічна ніч 2022 об'єднає тут усіх, хто любить драйвовий Hard і тих, хто обожнює ніжний Kiss. У ніч з 31 грудня на 1 січня рок-гурт «The Hardkiss» обіцяє «запалювати» гостей шаленим драйвом і налаштовувати на глибоку лірику. Фронтвумен – Юлія Саніна.

Щодо частувань, то шеф-кухар уже створив ексклюзивне меню високої європейської кухні, стравами з якого гості можуть насолоджуватися впродовж карнавалу. 

Святкування відбуватиметься на двох локаціях «Bankhotel». Вартість квитка залежить від обраної локації, місця розташування столів відносно сцени, а також від часу купівлі квитка. Чим ближче до 31 грудня – тим дорожче.

Дрес-код: black tie.

Де: «Bankhotel», вулиця Листопадового Чину, 8.

Коли: з 21.00 31 грудня 2021 року.

Ціна: від 10 000 до 22 000 гривень.

Телефон: (068) 29 75 015.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах