На Личаківській у Львові відкриють Різдвяний ярмарок

На Личаківській у Львові відкриють Різдвяний ярмарок

На Личаківській у Львові відкриють Різдвяний ярмарок Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
08 грудня 2021 14:57

У неділю, 12 грудня, на парафії святого Антонія у Львові відбудеться Різдвяний ярмарок на підтримку будівництва Дому для бездомних жінок та самотніх матерів. Під час ярмарку можна буде придбати різноманітні сувеніри, взяти участь у майстер-класах, зустрітися зі святим Миколаєм і долучитися до цікавих святкових забав. 

Як розповіла організаторка ярмарку, форматорка Францисканської молоді в Україні Вікторія Василюк, ярмаркуватимуть у будиночку, неподалік від храму (вулиця Личаківська, 49а). 

«Щорічний ярмарок – це не так про те, щоб щось купити, як про атмосферу, про те, щоб робити благодійність у будь-який спосіб. Тому на ярмарку не лише можна буде купити якусь різдвяну атрибутику, але й відвідати наше невеличке кафе, посидіти, порозмовляти, поїсти чогось смачненького, випити безалкогольний глінтвейн. Можна буде скористати з різноманітних майстер-класів для дітей. Вони будуть відбуватися о 13.00 та 16.00. Також буде, як завжди, Миколай, фотозона, безпрограшна лотерея, багато різних забав для дітей та дорослих», – розповіла Вікторія Василюк.

На Личаківській у Львові відкриють Різдвяний ярмарокНа Личаківській у Львові відкриють Різдвяний ярмарок Фото: city-adm.lviv.ua

Всі виручені кошти передадуть на спорудження Дому для бездомних жінок та самотніх матерів. Будівництво цієї оселі триває на вулиці Хлібній у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах