Куди піти у Львові на довгі вихідні, 25-27 грудня

Куди піти у Львові на довгі вихідні, 25-27 грудня

Куди піти у Львові на довгі вихідні, 25-27 грудня Фото: nv.ua

Дозвілля та їжа
23 грудня 2021 17:57

У суботу, 25 грудня, – Різдво, тож найближчі вихідні будуть на день довшими. Це означає більше відпочинку та святкової атмосфери. Все у Львові буде нагатувати про свято: від вуличних декорацій, до тематичних заходів.

VG Львів зібрав найцікавіші події 25-27 грудня, які не залишать вас байдужими.

Концерт АЛЬОНА АЛЬОНА ТА JORYJ KŁOC

Альона Альона і Joryj Kłoc у ЛьвовіАльона Альона і Joryj Kłoc у Львові Фото: slukh.media

Alyona Аlyona  — українська реп-співачка та авторка пісень. 2019 року випустила дебютний альбом «Пушка» і мініальбом «В хаті МА», виконує пісні українською мовою. Неодноразово ставала лауреаткою та номінанткою українських національних музичних премій. Львівський гурт Joryj Kłoc добре відомий глядачеві. В його склад входять чотири позитивно-закручені хлопці, які поєднують в своїй музиці все те, що здавалося б, неможливо поєднати. Музиканти експериментують з традиційними українськими піснями перевіряючи витривалість інструментів, таких як гуцульський барабан, колісна ліра, альт і гітара.  

Де: Ennio Event Square

Коли: 25 грудня, 15:00 - 19:00

Ціна: 390 гривень

Концерт гуртів Dakh Daughters та Lemko Bluegrass Band 

Концерт гуртів Dakh Daughters та Lemko Bluegrass BandКонцерт гуртів Dakh Daughters та Lemko Bluegrass Band Фото: facebook.com/DakhDaughters

У рамках фестивалю «Країна Мрій» виступлять Dakh Daughters та Lemko Bluegrass Band. Dakh Daughters Band – український жіночий театрально-музичний гурт, який виступає у жанрі «фрік-кабаре» та театрального перформансу. Lemko Bluegrass Band – це трансатлантичні поєднання з карпатським присмаком заграні сучасно, живо і неординарно. Це справжній лемківський блюґрас, карпатський свінг та гуцульський блюз. 

Де: Ennio Event Square

Коли: 26 грудня, 15:00 - 20:00

Ціна: 490 гривень

КОНЦЕРТ "МУЗИКА РІЗДВА" 

Різдвяний концерт у ЛьвовіРіздвяний концерт у Львові Фото: pexels.com

Це буде найкращим подарунком до Різдва. Найприємніше поринути у святкову атмосферу під давно відомі різдвяні хіти. Брас квінтет Академічного симфонічного оркестру у складі Михайла Поповича (труба), Олександра Рацина (труба), Олександра Холоднюка (валторна), Олександра Мартинова (тромбон), Олександра Плаксія (туба) виконають популярні твори, відомі коляди.

Де: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів)

Коли: 25 грудня, 16:00 - 17:00 

Ціна: безкоштовно

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ ОКСАНИ МУХИ

Концерт Оксани МухиКонцерт Оксани Мухи Фото: facebook.com/Оксана Муха

Для володарки титулу «Голос країни», заслуженої артистки України Оксани Мухи Різдвяні концерти – уже добра традиція. Співачка готує цьогоріч нову святкову програму «Радуйся». Оксана та її музиканти радуватимуть слухачів на своїх святкових концертах усіма найпопулярнішими колядками і щедрівками. Також у програмі – давні і мало знані щедрівки. 

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 25 грудня, 17:00 - 18:30

Ціна: 270 – 790 гривень

LORDS OF THE SOUND. GRAND CHRISTMAS 

Концерт оркестру Lords Of The SoundКонцерт оркестру Lords Of The Sound Фото: lordsofthesound.com

“Спайдер-мен 2”, “Темний лицар”, “Інтерстеллар”, “Гравітація”, “Шерлок Холмс, “Ангели і Демони”, “Код да Вінчі”, “Перл Харбор, “Гладіатор”, “Місія нездійсненна, “Початок”, “Пірати Карибського моря” ,”Спіріт”, “Чудо-жінка”, “Мадагаскар”, “Сльози сонця” – хіти Ганса Ціммера, у виконанні знаменитого симфонічного оркестру Lords Of The Sound! Вони формують нове уявлення і репутацію поняття «оркестр». Проект стрімко розвивається і вже став відомим по всій Україні і за кордоном.

Де: Львівський театр опери та балету імені Крушельницької

Коли: 25 грудня, 17:00 - 19:30

Ціна: 240 – 1290 гривень

РІЗДВЯНИЙ ПЛЯЦ 

Різдвяний пляцРіздвяний пляц Фото: americajosh.com

За міським арсеналом з’явиться нова різдвяна площа. Тут організують майстер-класи, виставки, свято Миколая, багато пампухів, вертеп на Різдво. Щовівторка – розіграш призів від Дзигармайстра, а щопонеділка та щочетверга – показ улюблених різдвяних фільмів. Також передбачена фуд-зона, де подаватимуть відбірні страви львівськх ресторанів: ребра, львівська настоянка, рвана свинина, форель в паляничці, риба по-віденськи з картоплею з фритюру, глінтвейн та пунш, хот-доги, чебуреки та страви східної кухні.

Де: Братів Рогатинців, 49

Коли: з 15 грудня до 31 січня, з 12:00 до 22:00

Ціна: безкоштовно  

РІЗДВЯНИЙ JAZZ 

Різдвяний джаз у ЛьвовіРіздвяний джаз у Львові Фото: tvoemisto.tv

Щоб зробити Різдво ще теплішим, відомі українські джазові музиканти, лідери проекту ShockolaD, Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин, контрабасист Сергій Федорчук, яскрава джазова вокалістка Юлія Швед та співак з Нігерії Пол Комолафе, зберуться разом і заграють спеціальну джазову програму улюблених світових хітів «Різдвяний Jazz». У програмі звучатимуть відомі на весь світ “Christmas song”, “Jingle bells”, “Let it snow”, “Silent night”, “White Christmas”, “Santa baby”, “Winter wonderland”, “It’s beginning to look a lot like Christmas” та інші. 

 Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 27 грудня, 19:30 - 20:30

Ціна: 270 – 640 гривень

FRANK SINATRA. ВЕЧІР РІЗДВЯНИХ ХІТІВ У ЛЬВОВІ 

Вечір хітів Френка СінатриВечір хітів Френка Сінатри Фото: jazziz.com

Френк Сінатра - популярний американський естрадний співак, виконавець хітів «New York, New York», «My way», «Love Story», «Over and Over». У період розквіту своєї діяльності артист знімався в кіно, виступав на радіо, продюсував фільми, вів власне телешоу. Сінатра є володарем одинадцяти премій «Греммі» і двох «Оскарів. Тепер його хіти виконують, як традицію, без якої неможливо обійтися.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 27 грудня, 20:00 - 22:00

Ціна: 190 гривень. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах