єПідтримка: де у Трускавці витратити «гроші за вакцинацію»

єПідтримка: де у Трускавці витратити «гроші за вакцинацію»

єПідтримка: де у Трускавці витратити «гроші за вакцинацію» Фото: Юрій Богун

Дозвілля та їжа
18 сiчня 2022 17:20

Курорт Трускавець – місто здоров’я, здавалося б, що картку єПідтримка тут приймають на кожному кроці, але це не так. Хоча басейни та спортивні зали тут є у багатьох готелях і санаторіях, втім, «тисячею за вакцинацію» можна розрахуватися у дуже невеликому переліку місць.

VG Львів розповість, де у Трускавці приймають картку єПідтримка та які розваги пропонують.

Кінотеатр «Злата»

Про те, що за «Володіну тисячу» можна купити квитки у кінотеатр знають чимало містян і туристів. Не дивно, що у кінотеатрі «Злата», що у центрі Трускавця, цього місяця суттєво побільшало глядачів. Похід у кіно – це завжди вдала ідея.

До речі, гроші з картки єПідтримка можна витратити не лише безпосередньо на квитки на фільм чи мультфільм, але й на «супутні» товари кінотеатру: 3D окуляри, поп-корн, напої.

Також у трускавецькому кінотеатрі «Злата» можна придбати безстрокові подарункові сертифікати.

Адреса: Кінотеатр «Злата», вулиця Тараса Шевченка, 36, місто Трускавець,

Дельфінарій

Трускавець – єдине місто у Західній Україні, де є дельфінарій. І, на щастя, картку єПідтримка тут приймають. Тож усі власники «тисячі за вакцинацію» можуть витратити частину грошей на квитки. Шоу дельфінів і морських котиків проходять у будні двічі на день (о 12.00 та о 16.00), а у вихідні – тричі (об 11.00, о 14.00 та о 17.00).

Ціна дорослого квитка – від 250 гривень. Китки для пенсіонерів, інвалідів першої групи, учасників АТО – 125 гривень.

Адреса: Дельфінарій «Оскар», вулиця Городище, 18, місто Трускавець

Концерти у палаці культури імені Тараса Шевченка

Квиток на концерт улюбленого виконавця, виконавиці, гурту чи коміків – хороший подарунок і собі, і коханій людині, й будь-кому з рідних, друзів або колег. Придбати його за допомогою картки єПідтримка можна на сайті Кarabas.com.

З мінусів, хоча концерти у палаці культури в Трускавці відбуваються щодня, втім, тих, квитки на які продає Кarabas.com, небагато. Так, найближчий – аж 12 лютого (гурт «Бумбокс»), а потім – 8 березня («ТеСАМЕШоу»). Але можна придбати квиток і поїхати на концерт до Львова, там вони проходять щодня. 

Цікаво, що зважаючи на те, що термін для використання нарахованої «тисячі гривень за вакцинацію» закінчується за чотири місяці, витратити ці гроші можна також на подарунковий квиток від Кarabas.com, який буде діяти протягом року з моменту купівлі.

Адреса: Палац культури імені Тараса Шевченка, майдан Кобзаря, 8, місто Трускавець

Moldova Wellness & SPA

SPA-центр у трускавецькому санаторії «Молдова» – один із двох в оздоровниці, де можна придбати сертифікат за «тисячу Зеленського». На його території є кілька басейнів (дорослий, дитячий, контрастний, з солями Мертвого моря). Також у Moldova Wellness & SPA можна попаритися у російській бані, альпійській лазні «Краксен», фінській сауні, турецькцйс лазні «Хамам», інфрачервоній сауні. 

За гроші з картки єПідтримка можна поніжитися весь день у SPA, зробити «рибний пілінг», придбати абонемент на різні види масажів, або ж вибрати будь-які інші процедури.

Ціна: безліміт на увесь день у Moldova Wellness & SPA – 400 гривень (дорослий квиток) та 250 гривень (дитячий квиток).

Адреса: вулиця Городище, 12

Графік роботи: з 11.00 до 23.00

Карпати

SPA-center із великим і малим басейнами, сауною, залом настільного тенісу, тренажерним залом, універсальним залом для великого тенісу та міні-футболу на території готельно-курортного комплексу «Карпати» – це друга «спортивна» локація у Трускавці, де можна витратити тисячу гривень із картки єПідтримка. 

Ціна: перша година – 150 гривень, кожна наступна – 75 гривень. 

Адреса: готельно-курортний комплекс «Карпати», вулиця Карпатська, 2, місто Трускавець

Графік роботи: з 09.00 до 21.00

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах