Куди піти у Львові на вихідні, 21-23 січня

Куди піти у Львові на вихідні, 21-23 січня

Куди піти у Львові на вихідні, 21-23 січня Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
21 сiчня 2022 10:39

Вихідні у Львові не бувають нудними. Тому з 21 по 23 січня львів'ян та гостей міста чекають концерти, вистави, розважальні шоу та для любителів інтелектуального відпочинку — літературний фестиваль.

VG Львів дізнався, де і чим розважатимуть у Львові на вихідних.

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ "NOEL" 

Концерт "Noel"Концерт "Noel" Фото: sensatsiya.com

Гурт Lux Mundi спільно з оркестром організують велике Різдвяне дійство. Музиканти одночасно виступлять на одній сцені та виконають всім відомі й маловідомі колядки та різдвяні пісні з усього світу. Також можна буде поколядувати разом і всім відомі українські колядки.

Де: Центр Довженка\Lviv Dovzhenko Centre

Коли: 21 сiчня, 19:00 - 20:00

Ціна: 150 – 380 гривень

КОНЦЕРТ «ДУХ РІЗДВА»

Концерт "Дух Різдва"Концерт "Дух Різдва" Фото: facebook.com/underpetrapavla

В одному з найкрасивіших костелів Львова зіграє ансамбль мідних духових інструментів оркестру "INSO-Львів". Вони будуть виконувати найвідоміші українські та світові колядки, щоб трохи продовжити різдвяну атмосферу для львів’ян та гостей міста.

 Де: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів)

Коли: 21 сiчня, 19:00 - 20:00

Ціна: безкоштовно

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ВОРГОЛА" 

Фестиваль "Воргола"Фестиваль "Воргола" Фото: pexels.com

У програмі виставки, виступи, читання та перформанси за участі артистів та артисток зі Львова й Києва. Розклад такий: 21.01 – відкриття фестивалю від Софії Ленартович та Ясі Саєнко. 22.01 – Марія Микитенко та Орися Савчин. 23.01 – святкування перших уродин ДК NAZVA та закриття фестивалю за участі команди та гостей зі столиці.

Де: NAZVA

Коли: 21 сiчня - 23 сiчня, 19:00 - 22:00

Ціна: 250 гривень

VIP ТЕРНОПІЛЬ 

Концерт VIP ТернопільКонцерт VIP Тернопіль Фото: facebook.com/vipternopil

VIP Тернопіль - одна з кращих гумористичних команд України, неодноразові переможці «Розсміши коміка», півфіналісти 1-го, та срібні призери 2-го сезонів «Ліги сміху», переможці Літнього кубку «Ліги Сміху-2016» у Юрмалі, актори і автори скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою», серіалу «Готель Галіція». Команда створена 2008 року в Тернополі. Найбільше команда відзначилася у Вищій українській лізі КВН. Там вони брали участь у двох сезонах. Вперше більша частина України дізналася про команду у 2009. В цьому році вони взяли участь у ВУЛ під назвою «Вар'яти».

Де: Центр Довженка\Lviv Dovzhenko Centre

Коли: 22 сiчня, 19:00 - 21:00

Ціна: 200 гривень

ВИСТАВА "ПЕРЕХРЕСНІ СТЕЖКИ" 

Вистава "Перехресні стежки"Вистава "Перехресні стежки" Фото: facebook.com/leskurbastheatre

"Перехресні стежки" у Львові зовсім не про любов, а, швидше, про втрату цілісності, яку й намагаються склеїти різні герої (кожен на свій лад), а також режисер. Образи тут нагадують лакуни, які кожен із нас і заповнить шуканим смислом. Такі вистави — структури відкриті, віддалені від "катарсисних" очікувань публіки. Тут завдання — спостереження-відсторонення, споглядання-шифрування, вгадування-розгадування. Вистава-кросворд зі своєю системою знаків і з потребою в тому глядачеві, який заглиблений у світ Франка, а в нашому ХХІ ст. легко відрізняє авторський текст (книжка) від сценічного тексту (театр). 

Де: Львівський академічний театр імені Леся Курбаса

Коли: 22 сiчня - 23 сiчня, 19:00 - 20:40

Ціна: 150 – 300 гривень

 ГАЛА-КОНЦЕРТ УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ 

Концерт української музики у ЛьвовіКонцерт української музики у Львові Фото: opera.lviv.ua

У програмі концерту – солоспіви українських композиторів, арії та фрагменти з опер «Тарас Бульба» Лисенка, «Богдан Хмельницький» Данькевича, «Золотий обруч» Лятошинського, «Украдене щастя» Мейтуса, «Коли цвіте папороть» Станковича. Солісти: Олеся Бубела, Любов Качала, Наталія Курильців, Мар’яна Мазур, Людмила Савчук (сопрано), Тетяна Вахновська (мецо-сопрано), Василь Садовський (тенор), Андрій Бенюк, Орест Сидір (баритони), Юрій Трицецький (бас). У супроводі хору та оркестру Львівської національної опери. Диригентка – Ірина Стасишин Режисерка – Галина Воловецька Ведучий концерту – Петро Радейко.

 Де: Львівський театр опери та балету імені Крушельницької

Коли: 22 сiчня, 18:00 - 19:15

Ціна: 75 – 500 гривень

ВИСТАВА «АМЕРИКА» 

Вистава "Америка" у львівському театрі "Воскресіння"Вистава "Америка" у львівському театрі "Воскресіння" Фото: theatre.love

В основі сюжету історія тридцятирічного американця у якого в житті вже є все: положення в суспільстві, бізнес, гроші, квартира на Манхетені. Але варто припуститись лише маленької помилки і в одну мить ти все це втрачаєш. Грунт пливе з під ніг і виявляється, що звернутись немає до кого... 

Де: Львівський академічний духовний театр “Воскресіння”

Коли: 22 сiчня - 23 сiчня, 18:00

Ціна: 200 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах