У Львові закрили популярну мережу крамниць

У Львові закрили популярну мережу крамниць

У Львові закрили популярну мережу крамниць Фото: fest.lviv.ua

Дозвілля та їжа
24 сiчня 2022 16:20

У Львові закрили популярну мережу крамниць. Так, Холдинг емоцій «!FEST» продав магазини «Два кроки від хати» у Львові, однак проєкт не закрили повністю і не продали бренд. Натомість на цих місцях працюватиме інша мережа супермаркетів.

«Ми справді припиняємо роботу мережі «Два кроки» на тих локаціях, де ми були. Це не означає, що ми повністю закрили проєкт. Ми не віддаємо і не продаємо нікому бренд. Вирішили зосередитися більше на інших проєктах, тому що окремі напрямки – це доволі великий ресурс, щоб це було цікаво, і несло цінність для гостей. Власне, ми вирішили, що більше будемо зосереджуватися на роботі з ресторанними проєктами, і тому закрили «Два кроки», – прокоментував прессекретар Холдингу емоцій «!FEST» Тарас Маселко, пише Твоє місто.

Крамниці мережі «Два кроки від хати» працювали на восьми локаціях у Львові: на вулиці Дорога Кривчицька, 1; вулиці Горбачевського, 15; вулиці Личаківській, 112; вулиці Зеленій, 69а; вулиці Віденській, 9; вулиці Бортнянського, 28. Тепер за цими адресами працюватиме нова мережа супермаркетів.

На приміщеннях колишніх магазинів «Два кроки від хати» вже розміщені оголошення про набір на роботу касирів. Як виявилося, за вказаним номером телефону шукають працівників для мережі «Рукавичка». Однак інформацію про придбання мережею «Рукавичка» магазинів «Два кроки від хати» наразі не підтвердили.

Нагадаємо, Холдинг емоцій «!Fest» відкрив у Львові третю «Реберню» – найбільшу у місті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах