Куди піти у Львові на день Валентина

Куди піти  у Львові на день Валентина 2022

Куди піти у Львові на день Валентина 2022 Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
14 лютого 2022 11:21

День святого Валентина – найромантичніше свято у році. Закохані хочуть провести цей день незабутньо, зробивши свою половинку щасливішою. Для них у Львові організовують тематичні вечірки, концерти і кіно.

VG Львів пропонує дарувати коханим емоції, тому підготував огляд найцікавіших подій на 14 лютого.

Фільм-балет «Ромео і Джульєтта»

Фільм-балет «Ромео і Джульєтта» у ЛьвовіФільм-балет «Ромео і Джульєтта» у Львові Фото: planetakino.ua

Одна з найкрасивіших версій шекспірівської трагедії на великому екрані. Фільм-балет Royal Opera House виходить за межі сцени театру у Ковент-Гарден на свою історичну батьківщину — прямо на вулиці Верони. «Ромео і Джульєтта» — екранізація улюбленої багатьма постановки з культовою хореографією Кеннета Макміллана, підготовленої спеціально до його ювілею. У головних ролях — молоде покоління зірок Королівського Балету: Вільям Брейсвелл у ролі Ромео, Франческа Гейворд у ролі Джульєтти, а також Меттью Болл у ролі Тібальта.

Де: Планета Кіно, «Forum Lviv»

Коли: 14 лютого, 20:35

Ціна: 170 гривень

LORDS OF THE SOUND. LOVE STORY 

LORDS OF THE SOUND. LOVE STORYLORDS OF THE SOUND. LOVE STORY Фото: slevomat.cz

Традиційно найвідоміший український оркестр виконає хіти світової музики з репертуару Billie Eilish, Andrea Bocelli, Ed Sheeran, Tom Jones, Michael Buble, Gloria Gaynor, Sting, Sam Brown, а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Гладіатор, Зоряні війни, Титанік, Великий Шоумен, Мулен Руж, Термінал, Запах жінки, La La Land.

Де: Львівський театр опери та балету імені Крушельницької

Коли: 14 лютого, 17:00 - 19:30

Ціна: 340 – 1290 гривень

PIANOБОЙ 

Концрт Pianoбой у ЛьвовіКонцрт Pianoбой у Львові Фото: facebook.compianoboy.band

Цього вечора на слухачів чекає максимальний спектр емоцій. Адже, як вважає Дмитро Шуров, кохання – це не тільки романтика, ніжність та полуничне небо, це також справжній рок-н-рол, драйв, відьми які літають під куполом та гаряча компанія друзів у залі, яка співає хором знайомі рядки.

Де: Нічний клуб «Малевич»

Коли: 14 лютого, 19:00 - 22:00

Ціна: 490 – 1190 гривень

АРТ-КАБАРЕ "LOVESTORIES"

АРТ-КАБАРЕ "LOVESTORIES"АРТ-КАБАРЕ "LOVESTORIES" Фото: facebook.com/DanceTheatreZhyttya

Програма є «мозаїкою» історій кохання богемного Львова: палких, руйнівних, драматичних, де актори ТанцТеатру «Життя» розповідатимуть їх мовою тіл, ритмів та мелодій. Сучасно і вишукано, нестримно і чуттєво. Організатори обіцяють ефектне музично-пластичне видовище, під супровід кращих музикантів та вокалістів Львова.

 Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 14 лютого, 19:00 - 20:30

Ціна: 150 – 650 гривень

Моновистава «Про що мовчать чоловіки»

Моновистава «Про що мовчать чоловіки»Моновистава «Про що мовчать чоловіки» Фото: youtube.com/ВІННИЦЯКОНЦЕРТ

Найпопулярнішу моновиставу Бродвею покажуть у Львові. Організатори обіцяють, що буде весело і суто по-чоловічому. Заслужений артист України Олексій Гнатковський розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок, і кожного з нас. Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. На Бродвеї ім’я Беккера стало легендою, адже постановка «Про що мовчать чоловіки» увійшла в театральну книгу рекордів, як найтриваліше шоу одного актора.

Де: Палац Залізничників

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна: 240-450 гривень

ДЖАМАЛА 

Джамала з концертом у ЛьвовіДжамала з концертом у Львові Фото: glavcom.ua

Улюблені хіти та нові треки, перша презентація нового шоу співачки та атмосфера живого виступу, весняний муд та справжнє свято музики. Концерт складатиметься з декількох блоків. Кожен — невіддільна частина співачки, її творчості, її життя. Кожен — візуально, музично та атмосферно розкриє різні сторони її всесвіту. Будуть нові пісні та улюблені хіти.

Де: Львівський державний цирк

Кол: 14 лютого, 19:00

Ціна: 420 гривень

ВЕЧІР РОМАНТИЧНОЇ МУЗИКИ «LOVE IS…» 

Концерт "Love is"Концерт "Love is" Фото: facebook.com/lupromo

Відчуття щастя і романтики подарує команда професіоналів джазу зі спеціальною програмою «LOVE IS…». На концерті звучатимуть класичні твори відомих музикантів, рок-хіти у новій джазовій обробці та саундтреки зі знаменитих кінострічок. 

Де: Центр Довженка

Коли: 14 лютого, 19:00 - 20:00

Ціна: 200 гривень

Органний концерт "Про що любов говорить мені"

Органний концерт "Про що любов говорить мені"Органний концерт "Про що любов говорить мені" Фото: facebook.com/LvivOrgan/Дарина Махинич

У День закоханих в органному залі звучатиме найромантичніша музика. Органістка Надія Величко підготувала твори, що давно стали символом безсмертного кохання. Оксамитовий звук органа у цей вечір дозволить поринути у вир справжніх почуттів. У програмі фрагменти з “Трістана та Ізольди” Ріхарда Ваґнера, “Кармен” Жоржа Бізе, твори Ґустава Малєра, Крістофа Глюка, Петра Чайковського, Ференца Ліста.

Де: Львівський органний зал

Коли: 14 лютого, 19:00

Ціна:  120-160 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах