Не відірватись від екрана: які серіали вийдуть у лютому

Які нові серіали вийдуть у лютому 2022

Які нові серіали вийдуть у лютому 2022 Фото: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
05 лютого 2022 16:19

У лютому відбудуться прем'єри довгоочікуваних серіалів. Драми, трилери, бойовик та фантастика – цього місяця глядачі знайдуть для себе цікаву новинку для перегляду та прилипнуть до екранів на довгі вечори.

Поки кіномани із нетерпінням чекають кожної нової серії, VG Львів зібрав топ-7 серіалів, які виходять останнього місяця зими.

Пем і Томмі

Сюжет міні-серіалу розповідає про шлюб між барабанщиком рок-гурту Mötley Crüe Томмі Лі та акторкою Памелою Андерсон. Історія починається з першої зустрічі пари. Між ними одразу ж спалахує пристрасть і вони впевнені, що це справжнє кохання. Герої вирішують одружитися і все це лише за чотири дні після знайомства.

Жанр: мелодрама, біографія

Дата виходу: 2 лютого

Підозра

В успішної бізнесвумен група людей у масках викрадає сина. Головними підозрюваними стали четверо звичайних людей, які, начебто, не знають одне одного. Тим не менш, у незнайомців є дещо спільне – вони всі приїхали з Великобританії та були в тому самому готелі. Героїня готова зробити все можливе заради порятунку сина, тому злочинці пропонують їй угоду. Хто насправді стоїть за цим загадковим викраденням, а хто винен лише в тому, що виявився не в потрібний час і не в потрібному місці?

Жанр: трилер, драма

Дата виходу: 4 лютого

Джек Річер

Головний герой серіалу – колишній майор армійської військової поліції Джек Річер приїжджає до провінційного містечка в штаті Джорджія, де раптово відбувається вбивство – перше у цій місцевості за 20 років. Джека заарештовують за підозрою у вбивстві. Знявши з себе підозри, герой сам береться за пошуки кілера.

Жанр: трилер, бойовик

Дата виходу: 4 лютого

Вигадана Анна

Бізнес-леді чи аферистка? Анна Сорокіна під псевдонімом Ганна Делві ошукала еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, удаючи спадкоємицю з Німеччини та приймаючи пожертви до вигаданого багатомільйонного фонду. Журналістка Вівієн з'ясовує, як шахрайці вдалося обдурити багатіїв з Нью-Йорка.

Жанр: драма

Дата виходу: 11 лютого

Немов золоті рибки 

Головна героїня Сакура Хірага відмовилася від своєї мрії після нещасного випадку і вийшла заміж. Її життя здається оточуючим чудовим, але ніхто не знає, що Сакура страждає від фізичного та психологічного насилля з боку чоловіка. Вона не може піти від нього, тому вважає себе золотою рибкою в акваріумі. Саме завдяки рибці, вона одного разу знайомиться з чоловіком…

Жанр: мелодрама

Дата виходу: 14 лютого

Ендшпіль

Олена Федорова є однією з найнебезпечніших злочинниць у світі. Вона торгує зброєю і вважається головним злочинним генієм сучасності, оскільки до певного моменту була невловима міжнародними організаціями. Якось головна героїня таки загриміла у в'язницю. Втім, навіть перебуваючи за ґратами, під її керівництвом сталося пограбування кількох банків у всьому світі. Щоб розібратися раз і назавжди зі злочинницею, агент ФБР Тернер береться до чергового розслідування.

Жанр: драма, кримінал

Дата виходу: 21 лютого

Вікінги: Вальгалла

Дія розгортається понад століття після подій оригінального серіалу «Вікінги». Напруга між вікінгами та англійськими королями досягає кривавої розв'язки, а тим часом серед самих вікінгів наростають протиріччя між християнами та язичниками. У цей непростий час герої серіалу вирушають в епічну подорож через океани та поля битви, від Категата до Англії і не тільки щоб вижити і здобути славу.

Жанр: історична драма

Дата виходу: 25 лютого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах