Караоке у Львові: сім місць, де можна заспівати

Караоке у Львові: сім місць, де можна заспівати

Караоке у Львові: сім місць, де можна заспівати Фото: androidout.co.id

Дозвілля та їжа
18 лютого 2022 14:49

Співати у Львові, як виявилося, дуже люблять. Чимало барів, ресторанів та клубів міста мають караоке, а до них найчастіше пропонують коктейлі і кальян. VG Львів пропонує сім різноманітних закладів, де можна поспівати, на будь-який смак і гаманець.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Караоке клуб "Golden Butterfly"

Фото: facebook.com/golden.butterfly.in.lvivФото: facebook.com/golden.butterfly.in.lviv

Атмосфера в клубі досить розкута для того, щоб забути про повсякденні турботи. Важливо бути не ідеальним, а оригінальним. Тут величезна пісенна база та жодних обмежень у репертуарі. Сюди можна прийти та заспівати будь-яку пісню, а якщо не буде караоке-версії – її зроблять. Звичайно ж, тут можна поїсти, подиміти кальяном та запити все коктейлями. Окрім цього, можна натрапити на вечірку, де танцюватимуть запальні go-go та cabaret show.

Де знаходиться:  Чорновола, 45а.

Коли приходити: з 18:00 до 6:00.

Як потрапити: зарезервувати столик за номером 097 322 42 50.

Яка ціна: за вхід потрібно заплатити 100 гривень.

Караоке і кальян клуб «ЛАК»

Фото: instagram.com/lakclublvivФото: instagram.com/lakclublviv

Заклад знаходиться у центрі міста. Тут найновіша система караоке зі всіма можливостями. З пісенними оновленнями також не затримуються. Тут можна поспівати не тільки хіти 90-х, а й сьогоднішні тренди Тік-Току. Можна уявити себе зіркою на сцені і заспівати на танцполі, зібравши друзів довкола. Окрім співів можна недорого поїсти і покурити кальян. Запити все коктейлями, або й чимось міцнішим, щоб голос краще звучав.

Де знаходиться: на площі Митній.

Коли приходити: з 18:00 до 6:00.

Як потрапити: подзвонити за номером 096 240 42 42.

Яка ціна: вхід у караоке вільний, а от за кожну пісню потрібно віддати 40 гривень.

De Luxe Party Restaurant

Фото: instagram.com/lakclublvivФото: instagram.com/lakclublviv

Серце будь-якого караоке клубу — це якісний звук та нові пісні, тому зал обладнаний сучасною професійною караоке-системою, а плей-лист завжди оновлюється. Окрім співів тут можна смачно поїсти. Ресторан пропонує європейську, українську та японську кухні, а також бар з авторськими коктейлями.

Де знаходиться: вулиця Володимира Великого, 2.

Коли приходити: щодня з 20:00 до 5:30.

Як потрапити: зарезервувати столик за номером 096 276 88 85.

Яка ціна: 180 гривень, якщо співаків буде троє. Чим більше охочих поспівати, тим вища ціна: від трьох до шести учасників — 350 гривень, від семи до одинадцяти — 600 гривень. Якщо виконавців назбирається більше 12, тоді ціна буде 800 гривень.

ODEON

Фото: facebook.com/ODEONnightclubФото: facebook.com/ODEONnightclub

Саме це є найбільший караоке хол у Львові. База пісень постійно оновлюється, а звук – якісний, тому твій голос буде чистим, як сльоза. Ну, а якщо душа співає, але голос не на всі октави, то професійні бек-вокалісти додадуть виступу ефектного звучання. Загальна кількість місць біля 50.

Де знаходиться: вулиця Наукова, 7А.

Коли приходити: з четверга по неділю з 18:00 до 4:00.

Як потрапити: набрати номер 063 616 1818.

Яка ціна: безкоштовно.

 ART-HALL

Фото: facebook.com/arthall.lvivФото: facebook.com/arthall.lviv

Ресторан-клуб Art Hall — це атмосфера в ритмі House-music. Велика компанія або ж коло найближчих друзів можуть розміститися в одному з п'яти залів ресторану, скуштувати авторську кухню та оригінальні коктейлі. Любителям кальянів зі співами — точно сюди. Важливо знати, що в закладі діє фейс-контроль. Не всі можуть туди потрапити.

Де знаходиться: проїзд Крива Липа, 6.

Коли приходити: щодня з 21:00 до 4:00.

Як потрапити: не соромитися і дзвонити за номером 067 006 1111.

Яка ціна: все залежить від кількості співаків: 150 гривень заплатять від 1 до 3 виконавців (1 пісня на коло), 280 гривень — від 4 до 6 охочих (2 пісні на коло), а 500 гривень для великої компанії від 7 співаків (3 пісні на коло).

BarB.Q. 

Фото: facebook.com/barbq.lvivФото: facebook.com/barbq.lviv

Тут вважають, що їжа не тільки для тіла, але й для душі – це караоке. Сучасне обладнання, якісний звук та зображення. Вокалісти бару не дають нікому сумувати. Вони беруть ініціативу в свої руки і, навіть, можуть організувати команди і батл між ними. Доповнює атмосферу європейська та американська кухні для прихильників класики та гурманів, винна карта, елітні міцні напої зі всього світу. Гастрономічний релакс можна закріпити кальяном.

Де знаходиться: проспект Свободи, 1/3.

Коли приходити: щодня з 18:00 до 06:00.

Як потрапити: подзвонити сюди — 067 731 3333.

Яка ціна: 150 гривень від 1 до 3 учасників (1 пісня на коло), від 4 до 6 виконавців (2 пісні на коло) — 280 гривень, та 500 — від 7 співаків (3 пісні на коло).

Split

Фото: facebook.com/SplitClubФото: facebook.com/SplitClub

Особливістю цього караоке є камерність залу. Якщо не дуже хочеться демонструвати свій талант на широку аудиторію, то краще виконати улюблені хіти у компанії хороших друзів. Та все ж, є можливість дебютувати на сцені, якщо є бажання. Співаючі адміністратори підтримають, якщо хтось переплутає слова. Тут можна створити власний гурт — імпровізацію ніхто не відміняв, тим паче, що є вісім мікрофонів.

Де знаходиться: площа Міцкевича, 6/7.

Коли приходити: з 20:00 до 06:00.

Як потрапити: подзвонити на 0322 422 200.

Яка ціна: за вхід треба заплатити 150 гривень, а далі — як душа забажає. Чим більше пісень, тим дорожче обійдеться караоке.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах