Відома американська співачка виступить на Leopolis Jazz Fest

Відома американська співачка виступить на Leopolis Jazz Fest

Відома американська співачка виступить на Leopolis Jazz Fest Фото: radiojazzfm

Дозвілля та їжа
17 лютого 2022 15:57

Оголошено ще одну учасницю міжнародного музичного фестивалю Leopolis Jazz Fest у 2022 році. Нею стала 37-річна американська джазова співачка Мелоді Гардо, яка виступить на музичному заході у Львові 27 червня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Співачка, піаністка, гітаристка та композитор Мелоді Гардо вперше відвідає Україну.  Її творчий та життєвий шлях – це подолання тяжких наслідків після ДТП. Сила волі та любов до музики стали для неї найкращою терапією. Ще перебуваючи у лікарні, вона написала пісні, які стали мініальбомом Some Lessons», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Наступні альбоми Мелоді Гардо посіли високі місця у чартах. Альбом My One and Only Thrill досяг другого рядка в джазовому чарті Billboard. Альбом The Absence потрапив у топ-30 Billboard 200 і досяг вершини чарту серед джазових альбомів США.

У 2020 році Мелоді Гардо з Ларрі Кляйном створила альбом Sunset in the Blue, в якому взяли участь такі зірки, як Тіль Бреннер, Антоніо Замбуджо, Ібрагім Маалуф, а також гостем став Стінґ.

Відома американська співачка виступить на Leopolis Jazz FestВідома американська співачка виступить на Leopolis Jazz Fest Фото: facebook.com/leopolisjazz

Нагадаємо, першим хедлайнером Leopolis Jazz Fest став John Legend, який виступить у Львові 26 червня на головній сцені. У 2022 році джазовий фестиваль у Львові відбудеться 24-28 червня.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах