У Львові організовують безкоштовні екскурсії для переселенців

У Львові організовують безкоштовні екскурсії для переселенців

У Львові організовують безкоштовні екскурсії для переселенців Фото: unsplash.com/Dima Pima

Дозвілля та їжа
17 березня 2022 15:52

Львівські галеристи спільно із мерією міста запускають благодійну культурну ініціативу «Львів зустрічає». У рамках ініціативи митці та екскурсоводи підготували для переселенців безкоштовні екскурсії Львовом, мистецькими галереями та спілкування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Сьогодні люди тікають з-під ворожих куль та градів, подалі від жаху і страхів і дуже потребують зігрітися. І не лише тілом, але й душею. Сьогодні у Львова є місія. Місто стало прихистком для багатьох українців в умовах війни. Надбання Львова – його мистецтво та архітектура, його культура і люди можуть стати таким перемикачем», – зазначають організатори.

Розклад подій:

П’ятниця, 18 березня

14:00 – екскурсія галереєю «Зелена канапа», розмова з автором актуальної виставки Іваном Винарчиком. Тривалість – 1 година.

16:00 – прогулянка Стрийським парком з Павлом Гудімовим та Олександрою Сладковою. Зустріч під вхідною аркою з вулиці Паркової. Тривалість – 2 години.

18:00 – екскурсія Наталі Туліної-Маруняк виставкою «Євген Лисик. Драма» в артцентрі «Я Галерея». Зустріч – вул. Шота Руставелі, 8. Другий поверх. Тривалість – 1 година.

Субота, 19 березня

11:00 – прогулянка вуличками середньовічного Львова з Вадимом Оліярником. Зустріч біля головного входу в Ратушу. Тривалість – 1,5-2 години.

14:00 – Австрійський Львів з Вадимом Оліярником. Зустріч біля Львівського оперного театру. Тривалість – 1,5-2 години.

Неділя, 20 березня

13:00 – Art walk з Мартою Троцюк галереями Львова. Місце зустрічі – вул. Вірменська, 7 (біля входу у галерея «Зелена канапа»). Тривалість – 2 години.

14:00 – екскурсія Павла Гудімова простором артцентру «Я Галерея». Зустріч – вул. Шота Руставелі, 8. Другий поверх. Тривалість – 1,5 години.

14:00 – Вероніка Чериднеченко розповість про свій проект у КМЦ «Дзиґа», також буде можливість побувати у VR-світі.Зустріч – вул. Вірменська, 35. Тривалість – 1 година.

Вівторок, 22 березня

13.00 – Art walk з Мартою Троцюк галереями Львова. Місце зустрічі – площа Петрушeвича, 8 (біля Aroma Kava). Тривалість – 2 години.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах