Мазох-cafe у Львові припинило роботу

Мазох-cafe у Львові припинило роботу.

Мазох-cafe у Львові припинило роботу. Фото: foursquare.com.

Дозвілля та їжа
30 березня 2022 15:24

Мазох кафе — ресторан мережі концептуальних авторських ресторанів «!FEST», розташований у центрі Львова, припинив роботу. Про це повідомив керівник PR-відділу львівського «Холдингу емоцій !FEST» Тарас Маселко. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Маселка, Мазох-cafe закрили через введення у Львові «сухого закону». 

«Наші заклади працюють з 10:00 до 20:00, окрім тих, основним продуктом яких є алкоголь (Мазох кафе, П‘яна Вишня, Pravda Craft Mission)», – розповів Тарас Маселко. 

Мазох-cafe у Львові припинило роботу.Мазох-cafe у Львові припинило роботу. Фото: foursquare.com.

Мазох кафе — ресторан мережі концептуальних авторських ресторанів «!FEST», розташований на вулиці Сербській, 7, навпроти будинку, де жив майбутній письменник-новеліст і доктор права Леопольд фон Захер-Мазох. Мазох-cafe відтворює камерну атмосферу у стилі творів Леопольда фон Захер-Мазоха, на стінах цитати та предмети, які пов'язані із мазохізмом. 

Кухні Мазох кафе: їжа з афродизіаками, індивідуальні екстремальні коктейлі, атракційне обслуговування, тематичні атрибути та сувеніри. Мазох-cafe бере участь у культурному та туристичному житті Львова, тут проводяться тематичні акції та презентації книг.

Фото: wikipedia.orgФото: wikipedia.org

Перед входом до закладу споруджено перший у світі пам'ятник письменнику Леопольду фон Захер-Мазоху (скульптор — Володимир Цісарик. Висота пам'ятника — 160 сантиметрів, виконаний із бронзи). Особливістю пам'ятника є кишеня у штанях з правого боку, на дні якої містяться латунні чоловічі геніталії, які можна намацати, якщо запхнути руку в кишеню, вважається, що це приносить щастя.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах