GlobalLogic запускає відкритий IT-курс, необхідний для старту кар’єри

GlobalLogic запускає відкритий IT-курс, необхідний для старту кар’єри

GlobalLogic запускає відкритий IT-курс, необхідний для старту кар’єри Фото: unsplash.com/Danial Igdery

Дозвілля та їжа
02 квiтня 2022 15:25

Через військову агресію російської федерації освітня галузь в Україні опинилась у скрутному становищі. Щоб підтримати молодь та університети країни в ці часи, компанія GlobalLogic розробила безкоштовний курс IT Basics Course.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Багато університетів в Україні вимушені призупинити навчання, а ті, хто продовжують, роблять це в надзвичайно важких умовах. Ми робимо все можливе, щоб допомогти нашій країні та всім, хто потребує нашої підтримки. Сподіваємось, що наші курси допоможуть молодим спеціалістам, попри складну ситуацію, отримати корисні знання та в подальшому реалізувати їх на практиці, аби зробити свій внесок у відбудову нашої країни після перемоги», – зазначив керівник університетської програми GlobalLogic в Україні, кандидат технічних наук, доцент Євген Сакало.

Студенти вищих навчальних закладів зможуть опанувати корисні інструменти для навчання та роботи онлайн, а також дізнатися про soft skills, які необхідні для побудови успішної кар'єри в IT. Тренери та ментори GlobalLogic поділяться базовими знаннями та навичками, що необхідні для старту кар’єри в IT-індустрії.

Курс IT Basics Course стартує 29 березня і проводитиметься в онлайн-режимі у вечірній час. Після його завершення слухачі отримають онлайн-сертифікат про проходження із зазначеною кількістю годин.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах