У Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил України

У Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил України

У Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил України Фото: facebook.com/topmediacom

Дозвілля та їжа
31 березня 2022 09:23

У Львові створили Український Мистецький Фронт, в рамках якого відбуваються благодійні концерти музикантів з усієї країни. Перший проєкт Українського Мистецького Фронту - це #дешансонізація. Виручені кошти передають на потреби Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Музика звучить різних форматів – класична, електронна, джаз, рок та блюз. Так, уже провели сім виступів. #дешансонізація пропонує слухати якісну музику на противагу російському шансону, пише ТСН.

Мета проєкту – збір коштів для Збройних сил України. Задля цього в місцях, де проводитимуть перфоменси, розміщені банери з QR-кодом, відсканувавши який можна переказати кошти на допомогу українській армії. Зібрані гроші надходять на рахунок громадської організації «Міжнародна асоціація мистців», далі їх передають на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ. Лінк для донатів за посиланням.

У Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил УкраїниУ Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил України Фото: facebook.com/topmediacom

Побачити розклад концертів, який постійно оновлюється, можна за посиланням.

До слова, стартував проєкт 18 березня на залізничному вокзалі Львова, де біля центрального входу, у натовпі людей з тваринами і валізами в руках та з острахом в очах, звучав джаз. Загін відомих джазових музикантів на волонтерських засадах зіграв 40-хвилинний сет для піднесення духу та настрою біженців, що прибувають до Львова.

Найбільш масштабнішим став виступ 27 березня на Площі Ринок музиканта Саші Чемерова, засновника каліфорнійського рок-гурту «The Gitas» та українського рок-гурту «Димна Суміш». Разом з Сашею на сцену вийшли фронтмен гурту «O.Torvald» Женя Галич, який цього разу грав на басу, гітарист із Києва Микола Цховребашвілі, гітарист зі Львова Тарас Кушнірук та львівський перкусіоніст Даня Білоус.

У Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил УкраїниУ Львові проводять благодійні концерти на підтримку Збройних сил України Фото: facebook.com/topmediacom

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах