Як вберегти велосипед від крадіжки — поради від поліції

Як вберегти велосипед від крадіжки — поради від поліції.

Як вберегти велосипед від крадіжки — поради від поліції. Фото: zahid.espreso.tv.

Дозвілля та їжа
26 травня 2022 19:00

У Патрульній поліції Львівської області розповіли про те, як вберегти велосипед від злодіїв. За словами копів, кількість крадіжок велотранспорту у місті Лева збільшується саме з настанням літнього сезону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Львівські патрульні радять: коли не користуєтесь велосипедом, тримайте його тільки у тих місцях, які знаходяться під охороною, або ж у приміщеннях, що замикаються. Ніколи не залишайте на велосипеді вартісне навісне обладнання (велокомп’ютер, фари тощо), адже це дуже приваблює злодіїв. А ще краще - обладнайте велосипед сигналізацією.

Не шкодуйте грошей на якісний ланцюг для закріплення велосипеда, та не забувайте ним користуватитись. Окрім того, поліцейські радять встановити на ровер прихований GPS-трекер. Він дозволить відслідкувати двоколісного друга у разі його зникнення. 

Намагайтесь завжди паркуватись у полі зору камер вуличного відеоспостереження.

"Не забувайте документи на велосипед, а також сфотографуйте серійний номер рами та самого ровера, тоді у випадку крадіжки, ви зможете легко довести, що саме ви є його справжнім власником", - зазначили у  Патрульній поліції у Львівській області. 

Якщо ж ви стали жертвою крадіїв, одразу телефонуйте на 102 і повідомте про місце крадіжки, особливі прикмети велосипеда та інші обставини вчинення злочину, адже від оперативності надання інформації напряму залежить шанс затримання крадіїв за "гарячими слідами".

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах