У Дрогобичі діти встановили блокпост і збирають гроші на ЗСУ з тих, хто не розмовляє українською

У Дрогобичі діти встановили блокпост і збирають гроші на ЗСУ з тих, хто не розмовляє українською.

У Дрогобичі діти встановили блокпост і збирають гроші на ЗСУ з тих, хто не розмовляє українською. Фото: drohobych-rada.gov.ua.

Дозвілля та їжа
08 червня 2022 15:00

У місті Дрогобич Львівської області діти встановили блокпост для збору коштів на потреби Збройних Сил України. Водіїв пропускають лише після того, як вони скажуть кодове слово. Ті, хто не може цього зробити, змушені платити. Таким чином дрогобицькі хлопці уже назбирали для бійців понад 1700 гривень. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Саморобний дитячий блокпост встановлений на вулиці Княгині Ольги у Дрогобичі. Водіїв пропускали лише після кодового слова "Паляниця". Ті, що не можуть його вимовити, а також охочі допомогти, можуть передати гроші на потреби Збройних Сил України. Загалом зібрано вже понад 1700 гривень. Ці гроші діти принесли у міську раду й передали керівниці відділу сім’ї та молоді Олександрі Пашко, аби віддала військовим.

У Дрогобичі діти встановили блокпост і збирають гроші на ЗСУ з тих, хто не розмовляє українською.У Дрогобичі діти встановили блокпост і збирають гроші на ЗСУ з тих, хто не розмовляє українською. Фото: drohobych-rada.gov.ua.

Як зазначили у міськраді, хлопці поставились до свого завдання дуже відповідально – ведуть облік усіх внесків, роблять фотозвіти та передають усі кошти на потреби військових.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах