Вечірки, концерти, кіно: чим зайнятися у Львові 17-19 червня

Вечірки, концерти, кіно: чим зайнятися у Львові 17-19 червня

Вечірки, концерти, кіно: чим зайнятися у Львові 17-19 червня Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
16 червня 2022 18:18

Львів адаптовується до війни і продовжує жити. Тут відновлюють культурні і розважальні проекти та заразом допомагають армії. Тож на вихідних є куди піти, щоб освіжити голову. VG Львів зібрав топ-10 подій, які варто відвідати з п’ятниці по неділю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

ЛЯПІС 98 ВЕЛИКИЙ OPEN AIR 

Фото: facebook.com/lyapis98Фото: facebook.com/lyapis98

«Ляпіс 98» — рок-гурт, проєкт Сергія Міхалка. Музиканти виконують старі хіти «Ляпіса Трубецького» 1990-х і початку 2000-х років. Створення колективу планувалося ще в 2010 році, проте він був утворений лише 14 квітня 2016 року учасниками гурту «Brutto» і колишніми учасниками гурту «Ляпіс Трубецькой». На гостей чекатиме безліч сюрпризів від оркестру радикального шансону “Ляпис 98” та іменитого музиканта.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic.

Коли: 17 червня, 19:00 - 21:00.

Ціна: 500 гривень.

КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ 

Фото: facebook.com/nino.katamadzeФото: facebook.com/nino.katamadze

Її голос – душа Грузії, її велике серце б’ється в унісон з серцями мільйонів українців. В програмі концерту музика українських та грузинських композиторів, справжній культурний код наших сильних, незламних народів, що знають ціну волі та свободи. Цього вечора також прозвучить українська прем’єра твору «Reverence to Ukraine» грузинського композитора та диригента, Посла Доброї Волі в ЮНІСЕФ від Грузії Ніколоза Рачвелі. Маестро, який є добрим другом України, даруватиме музику разом з нами за диригентським пультом і за роялем. Всі кошти з продажу квитків будуть скеровані на допомогу ЗСУ.

Де: вулиця Чайковського, 7, Львівська обласна філармонія.

Коли: 17 червня, 19:00 - 20:30.

Ціна: 500 – 1200 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ "ПРАВДА ORCHESTRA ДЛЯ ПЕРЕМОГИ" 

Фото: fest.lviv.uaФото: fest.lviv.ua

PRAVDA Оrchestra за участі Тараса Гаврика, Pavlo Ilnytskyy і David Meladze з новою програмою зіграють у Театрі пива «Правда» на підтримку українських військових. Тут має бути правильна музика, гарна музика. Це ACDC, Metallica, Frank Sinatra, Adele, Maroon 5, саундтреки до відомих фільмів. Грають і багато українського: “Океан Ельзи”, Братів Гадюкіних, Скрябіна... На біс підбираються твори на зразок “Червоної рути”, люди люблять її співати хором.

Де: площа Ринок, 32, Правда. Beer Theatre.

Коли: 17 червня, 19:00 - 21:00.

Ціна: 300 гривень.

Комедійний формат стендап-імпровізації «Накидони»

Фото: facebook.com/FESTrepublicФото: facebook.com/FESTrepublic

Готові до безкінечного потоку комедійної імпровізації на улюбленому шоу «Накидони»? Організатори пропонують поспілкуватися, «накидати» трохи життєвих історій, жартів, приколів та оцінити стендап-заготовки коміків.

Відповідальні за настрій:

  • Сашко Лопушанський - гумористичний геодезист зі стажем, викладач та ведучий, резидент Lviv City Stand Up.
  • Коля Капішон – ведучий, учасник гурту «Kurwa matj», ведучий шоу «Психотерапія» на YouTube-каналі «Канал Горобина». КМС з пародій на Дзідзя.
  • Андрій Озарків – стендап-комік, ведучий, сценарист та автор, учасник команди Ліги сміху «Збірна Львова» на 1+1.
  • Віталій Кремінь – стендап-комік, айтішник, сценарист.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic.

Коли: 17 червня, 18:00 - 20:00.

Ціна: від 100 гривень.

КІНОПОКАЗИ У LVIV FILM CENTER 

Фото: list.in.uaФото: list.in.ua

Команда Lviv Film Center продовжує свою гуманітарну місію і, звісно ж, звичну діяльність, та запрошує на сімейні та дитячі кінопокази.

17 червня: 10:00, 15:00 мультфільм "Я - панда" - ПРЕМ'ЄРА; 11:40 мультфільм "Попелюшка і таємниці чарівного каменю" - ПРЕМ'ЄРА; 13:20, 16:40 мультфільм "Поганці"; 18:20 фільм "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля" (мовою оригіналу UA субтитри) - ПРЕМ'ЄРА; 20:30 - фільм "Морбіус" - ПРЕМ'ЄРА.

18-19 червня: 10:00 фільм "Морбіус" - ПРЕМ'ЄРА; 11:40 мультфільм "Попелюшка і таємниці чарівного каменю" - ПРЕМ'ЄРА; 13:10 мультфільм "Поганці"; 14:50 мультфільм "Я - панда" - ПРЕМ'ЄРА; 16:30 фільм "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля" (мовою оригіналу UA субтитри) - ПРЕМ'ЄРА; 19:30 - фільм "Світ Юрського періоду 3: Домініон" - ПРЕМ'ЄРА. 18 червня 19:00 - концерт "Музичні хіти світового кіноекрану" Слово І голоС / Word and Voice. 

Де: вулиця Володимира Великого, 14а, Львівський кіноцентр\Lviv Film Center.

Коли: 16 червня - 19 червня, 10:00 - 19:30.

Ціна: 60-80 гривень.

Благодійна стрім-вечірка #2 Vatra Tribe Х Collab Promo

Фото: facebook.com/vatra.tribeФото: facebook.com/vatra.tribe

Вже цієї суботи відбудеться друга благодійна стрім-вечірка, для збору коштів на допомогу ЗСУ. Vatra Tribe та Collab Promo розкачають класною музликою і
допоможуть відволіктися від подій навколо нас. Онлайн трансляція - за посиланням.  Послухати можна буде також наживо.

Де: завод РЕМА, вхід на навпроти Жовківської, 14, червоний корпус, 3 поверх, Vatra Place.

Коли: 18 червня, 14:00.

Ціна: 150 гривень.

ЯРМАРОК КРАФТУ Й АРТУ «І ТЕ, І СЕ» 

Фото: facebook.com/tlumkramФото: facebook.com/tlumkram

Захід благодійний, щоб підтримати ЗСУ. Вхід для відвідувачів – вільний, а от покупки – рекомендовані. Серед розмаїття виробів ручної роботи від локальних майстрів, підприємців і митців ви точно знайдете собі щось особливе. На локації працюватме фудкорт з напоями та вуличною їжею.

Де: вклиця Паркова, Стрийський парк.

Коли: 18 червня, 12:00 - 19:00.

Ціна: безкоштовно.

ПРИТЧА-ОРАТОРІЯ "ВОНА-ЗЕМЛЯ" 

Фото: dramteatr.if.uaФото: dramteatr.if.ua

Ця вистава звершує знамениту трилогію режисерського дуету Наталії Половинки та Ростислава Держипільського: «Солодка Даруся», «Нація» за Матіос та «Вона -земля» за Стефаником. Вона -Земля народилася до Дня народження Василя Стефаника у 2016 році, стала знаковою для української культури через майстерність обох режисерів та блискучі, філігранно витворені головні ролі Матері - Наталія Половинка, Батька - Олег Цьона, двох Ангелів-читців - Надія Левченко та Олексій Гнатковський, а також усіх Дітей - численних Синів і Дочок своєї землі, яких грає молода генерація акторів Франківського театру. 

 Де: вулиця Лесі Українки, 1, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.

Коли: 18 червня, 17:00 - 18:30.

Ціна: 120 – 200 гривень.

«DINO-SHOW». МУЛЬТИМЕДІЙНА ПРИГОДА 

Фото: dailygazette.comФото: dailygazette.com

Інтерактивне шоу за участю смішних та кумедних динозаврів. Кожному юному глядачу на час шоу надається інтерактивна паличка. Пізнавальний та простий сюжет з захоплюючими фактами та науковими відкриттями про динозаврів, і все це в грайливій формі. Це шоу одночасно буде повчальним, освітнім, розважальним та цікавим як для малечі, так і для дітей старшого віку. Веселі та забавні динозаври розважать глядачів своїми запальними танцями, іграми та конкурсами, доставлять задоволення та масу неймовірних вражень. Рекомендовано для дітей від 5 років.

Де: проспект Червоної Калини, 81, Центр Довженка\Lviv Dovzhenko Centre.

Коли: 19 червня, 13:00 - 14:00.

Ціна: 250 – 290 гривень.

Фестиваль AvangardDvirPlayground – ТРИ

Фото: facebook.com/avangard.festivalФото: facebook.com/avangard.festival

Благодійна хіп-хоп подія, щоб разом зробити добру справу. На території !FESTrepublic чекатиме: графіті-програма з локальними райтерами та вільна стіна. Реп-лайви від Рома Майк, Шершень, AlexJazz, IZI SURF. Лекторій, де буде обговорюватися культура під час війни. Кінопоказ з різноманітними youtube-проєктами. Виставка українських художників присвячена війні. Брендспейс з локальними брендами. DJ-сети на заході сонця, які довго чекали свого часу в колекціях Wootabі, Komiх, Solo, Shon, Boreichuk. 50% прибутку передадуть на купівлю дрону на східний напрямок, це те, що зараз потрібно найбільше, і те, чим ми разом можемо забезпечити наших бійців.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic.

Коли: 17 червня, 18:00 - 20:00.

Ціна: 200-300 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах