Говорить Садовий: чи будуть зносити львівське кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі

Говорить Садовий: чи будуть зносити львівське кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі.

Говорить Садовий: чи будуть зносити львівське кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі. Фото: скріншот з відео/nashkiev.ua

Дозвілля та їжа
30 червня 2022 08:19

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, чи будуть зносити кафе «Львівські круасани», в якому обідала Анджеліна Джолі. Про те, що кафе на Сихові знесуть львівський мер сказав в ефірі гумористичного шоу «Культурна оборона». Сказав і невдовзі дуже пожалкував про це.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Говорить Садовий: чи будуть зносити львівське кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі.Говорить Садовий: чи будуть зносити львівське кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі. Фото: facebook.com/andriy.sadovyi.

«Я мав необережність пожартувати, що ми знесемо МАФ, в якому працює кав’ярня, де побувала Анджеліна Джолі. Жарт зрозуміли не всі, тому хочу пояснити. Кав’ярню ми не закриваємо. Мети завдати шкоди успішному бізнесу ніхто не мав і не має. Особливо у час війни, коли економіка має працювати на повну», - пояснив Андрій Садовий.

Хоча у Львові є усталена практика зносити незаконно встановлені МАФи, проте, він запевнив, що кафе, в якому обідала Анджеліна Джолі зносити не будуть, бо вони до таких не належить.

«Ми завжди підтримували локального виробника. Це важливо і не може бути по-іншому. Але якщо цей випадок додав впізнаваності Львівським круасанам і Культурній обороні, я тільки «за», - додав мер Львова.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах