До Дня Незалежності у Львові відкриють ресторан із розкішним жіночим туалетом

До Дня Незалежності у Львові відкриють ресторан із розкішним жіночим туалетом.

До Дня Незалежності у Львові відкриють ресторан із розкішним жіночим туалетом. Фото: facebook.com/Вадо Арзуманян

Дозвілля та їжа
14 липня 2022 07:02

У серпні у Львові відкриють новий ресторан "Babo Gardens". Фото розкішного жіночого туалету з нового гастрономічного закладу виклав у мережу відомий львівський ресторатор Вадо Арзуманян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Новий ресторан "Babo Gardens" на вулиці Кузневича, 16, що у Залізничному районі міста, планують відкрити напередодні Дня Незалежності України. З'явиться він у приміщенні колишнього ресторану Арзуманяна "Тарон".

"Жіночий туалет готовий, можна відчиняти. До дня Незалежності дуже тихо відкриємося", - написав Вадо Арзуманян, опублікувавши фото розкішної вбиральні.

До Дня Незалежності у Львові відкриють ресторан із розкішним жіночим туалетом.До Дня Незалежності у Львові відкриють ресторан із розкішним жіночим туалетом. Фото: facebook.com/Вадо Арзуманян

Додамо, що туалет - не єдине інстаграмне місце у "Babo Gardens". На подвір'ї та балконі теж є чудові локації для фотосесії. Особливо в сезон цвітіння вістерії. 

У серпні у Львові відкриють новий ресторан "Babo Gardens".У серпні у Львові відкриють новий ресторан "Babo Gardens". Фото: facebook.com/babogardens.

У серпні у Львові відкриють новий ресторан "Babo Gardens".У серпні у Львові відкриють новий ресторан "Babo Gardens". Фото: facebook.com/babogardens.

Нагадаємо, що Вардкес Арзуманян - відомий львівський ресторатор, засновник таких популярних у Львові закладів, як: "Тарон", "Кентавр", "Монс Піус", "Шампанерія", "Пара Джанов і Портвейн". З початку війни кухарі цих ресторанів щодня готують сотні безкоштовних страв для переселенців, які мешкають у львівських притулках. Дорослим дуже смакують сніданки з хамоном, а дітям - каші з сухофруктами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах