Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar

Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar.

Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar. Фото: espreso.tv.

Дозвілля та їжа
22 липня 2022 09:35

Львівська дизайнерка Марта Лешак бренду «Мотив» створює вишиванки з зображенням безпілотника Bayraktar. Першу таку сорочку подарували братам-засновникам фірми, яка виробляє ці рятівні для України безпілотники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вишиванка «Байрактар» – це українська традиційна вишивка, яка окрім декоративної, виконує також функцію оберегу, адже ожен орнамент несе позитивний символізм, щоб уберегти того, хто його носить, від усього злого.

Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar.Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar. Фото: facebook.com/motyvvyshyvanka.

«Українська вишиванка – це наш оберіг. Байрактар також став своєрідним оберегом для українського народу у війні України проти Росії і зберіг безліч життів», – пояснили свій задум власники бренду.

Перші авторські вишиванки подарували засновникам фірми Baykar – братам Халуку та Сельчуку Байрактарам. Їх передали через посла України в Турецькій Республіці Василя Боднара.

Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar.Львівські майстрині почали створювати вишиванки з безпілотниками Bayraktar. Фото: facebook.com/motyvvyshyvanka.

Вишиванки з байрактарами будуть лімітованою серією, їх не буде у продажу. Купити їх можна за попереднім замовленням. 15% від прибутку бренд переказуватиме на потреби ЗСУ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах