Вихідні не для нудьги: чим зайнятися у Львові з 29 по 31 липня

Вихідні не для нудьги: чим зайнятися у Львові з 29 по 31 липня

Вихідні не для нудьги: чим зайнятися у Львові з 29 по 31 липня Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
28 липня 2022 17:21

У Львові продовжує вирувати мистецьке життя, попри страшну війну в країні. У такий важкий час потрібно відпочивати психологічно, а особливо дітям. При цьому варто пам'ятати про волонтерів, військових і медиків, які роблять все, щоб ми жили спокійно. Тому більшість заходів спрямовані на збір коштів для ЗСУ.  VG Львів зібрав в одному огляді всі найцікавіші події вихідних і пʼятниці, з 29 по 31 липня.

АРХІВНИЙ СТЕНДАП

Фото: facebook.com/cultcomedyhallФото: facebook.com/cultcomedyhall

Комедійне-шоу, де жартують про все. Свіжі жарти, дружня атмосфера і невимушеність – це все про стендап, який відбудеться вже і п’ятницю, де виступатимуть: Вадим Дзюнько, Вадим Ковалик, Богдан Вахнич, Роксана Тимків, Юля Різничок, Влад Морозов, Ігор Нерівний.

Де: вулиця Чайковського, 7, CULT Comedy Hall

Коли: 29 липня, 19:00 - 21:00

Ціна: 250 гривень

В Укритті #19: ТУЧА| Ship Her Son DJ SET

Фото: rap.uaФото: rap.ua

ТУЧА — творчий псевдонім київської артистки Марії Тучки, яка поєднує EBM та дарк електро. Перший мініальбом співачки — «ЗЛО» вийшов у 2019 році, другий — «ТокСік» у 2021. У 2022 році ТУЧА випустила два сингли — «Месники» та «Воїн» з Koloah. Також ТУЧА веде діяльність з інформаційної українізації: влог «Туча контенту» та телеграм-канал «Раса Шевченка». Тут вона розповідає про різні суспільно-культурні явища. «В Укритті» - серія благодійних концертів в Нижньому Залі Театру Ляльок, просторі, що під час війни перетворився з концертного майданчика на укриття. Частину зібраних коштів відправляють на ЗСУ.

Де: Данила Галицького, 1, Нижній Зал в Театрі Ляльок

Коли: 29 липня, 19:00

Ціна: 300 гривень

Кумпель музичний

Фото: girko.netФото: girko.net

 Наш Кумпель на Ринку має одне захоплення: без музики не уявляє свого життя, тому сам слухає і всіх запрошує. Цього разу тут виступить Давід Меладзе ­– фронтмен гурту Band.it, який виконує кавери відомих пісень. У репертуарі групи пісні рок-н-рольних легенд таких як Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Beatles, James Brown, а також композиції вітчизняних гуртів та виконавців. Все, що вам потрібно зробити: забронити столик та насолоджуватись разом.

Де: Кумпель на площі Ринок, 18

Коли: 29 липня, 19:00

Ціна: вхід вільний

АРСЕН МІРЗОЯН. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ДАХУ  

Фото: konkurent.uaФото: konkurent.ua

Арсен Мірзоян  — український співак вірменського походження, автор пісень та заслужений артист України. Учасник талант-шоу «Голос країни». Неперевершене звучання улюблених пісень на даху, холодні коктейлі та неймовірна атмосфера затишку у колі друзів. Це артист – непередбачуваний, відвертий, харизматичний, який як ніхто інший, вміє так проникливо донести найважливіші істини. Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, пісні, у які покладено душу, зігрівають серце та дарують щастя, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 29 липня, 19:00 - 20:00

Ціна: 290 гривень

Великий благодійний концерт «Live for Life»

Фото: pexels.comФото: pexels.com

Благодійні концерти «Live for Life» на підтримку ЗСУ організовували впродовж двох місяців. Завдяки слухачам, глядачам і команді назбирали на необхідне авто для ЗСУ.
Нині благодійний концерт організовують для збору коштів на квадрокоптер DJI Mavic 3 для ЗСУ. На концерті виступлять: Shumei, Laud, Panchyshyn|Svit, Тарас Гаврик, Катерина Бієху, Зіновій Карач, Ostap Drivko, LvivDanceClub та інші.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 30 липня, 18:00

Ціна: 200 гривень

 !FEST Weekend

Фото: facebook.com/FESTrepublicФото: facebook.com/FESTrepublic

Ідеальне місце, щоб зустрітися з друзями та рідними, відновити ресурс після робочого тижня та додати трохи приємних моментів в скарбничку спогадів про літо. Тут діятиме безліч розваг та активностей на свіжому повітрі, а саме: музичні сети від ді-джеїв, перегляд улюблених мультфільмів на великому екрані, дитячий аквагрим, професійні аніматори, майстер-класи. Додамо, що серед гастрономічних локацій на територіє є такі, як: Реберня, Братванка, Milk Pub, кав’ярня Kulturrra та фуд-корти Правда і П‘яна вишня.  

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 30-31 липня, з 14:00 до 21:00

Ціна: безкоштовно

ІМПРОВІЗАЦІЙНО-КОМЕДІЙНЕ ШОУ «РОЗГОНИ»

Фото: facebook.com/cultcomedyhallФото: facebook.com/cultcomedyhall

Шоу «Розгони» повертається. В цей день жартувати на розгонах будуть: Валентин Сергійчук, Вадим Дзюнько, Максим Кравець, Олександр Дмитрович. Організатори нагадують, що Сult Comedy Hall – це бомбосховище, тому тут глядачі у безпеці, навіть під час тривоги. 

Де: вулиця Чайковського, 7, CULT Comedy Hall

Коли: 30 липня, 19:00 - 21:00

Ціна: 250 гривень

SHELTER FEST

Фото: facebook.com/co.usl.org.uaФото: facebook.com/co.usl.org.ua

Shelter Fest — одноденний, безкоштовний фестиваль у Львові відбудеться 30 липня у Парку ім. Івана Франка. У парку буде декілька зон, серед них: алея брендів, локація для крутих організацій, дитяча та відпочинкова зони, фудкорт, б‘юті зона, сцена. Тут ви зможете відчути атмосферу квартирника, або від душі посміятись на стендапі. Ще у вас буде можливість прослухати лекції з психології та медіаграмотності, або відвідати літературник. Також, зі слів організаторів, 60% зібраних коштів будуть скеровані на машини для ЗСУ, 20% на гуманітарну допомогу для мирних жителів України. Решта 20% - для центру підготовки операторів БПЛА «Крук». 

Де: вулиця Університетська Парк імені Івана Франка

Коли: 30 липня, 10:00 - 21:00 

Ціна: безкоштовно

ФЕСТИВАЛЬ ОРГАННОЇ ТА КАМЕРНОЇ МУЗИКИ “DOMINICALIS GLORIA”

Фото: facebook.com/museumlvivuaФото: facebook.com/museumlvivua

З 30 липня по 28 серпня у Львівському музеї історії релігії відбудеться Другий міжнародний фестиваль органної та камерної музики “DOMINICALIS GLORIA”. Програма фестивалю: 30 липня – Відкриття фестивалю Ігор Мацелюх – орган 31 липня – “Dominicalis” Ольга Стрілецька – клавесин, орган.

Де: площа Музейна, 1 Львівський музей історії релігії

Коли: 30 липня - 28 серпня, 15:00.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах