У Львові шукають волонтерів для вигулу тварин, врятованих з-під обстрілів

У Львові шукають волонтерів для вигулу тварин, врятованих з-під обстрілів.

У Львові шукають волонтерів для вигулу тварин, врятованих з-під обстрілів. Фото: facebook.com/Домівка врятованих тварин.

Дозвілля та їжа
11 серпня 2022 09:08

У Львові потрібні волонтери для вигулу собак, яких евакуювали з зони бойових дій. Охочих просять зголоситися у Домівку врятованих тварин, що на вулиці Олекси Довбуша, 24. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нині у Домівці врятованих тварин на вигул чекають майже пів сотні собак різних порід, віку, темпераменту та комплекції. Всіх їх волонтери вивезли з-під обстрілів росіян.

У  перші місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, коли тварин тільки починали евакуйовувати, в притулку була черга охочих вигуляти собак. Нині ж таких зовсім небагато, тож львів’я просять долучатися.

Приходити у Домівку врятованих тварин для вигулу собак можна щодня з 10.00 до 20.00. Обмежень у часі нема: гуляти можна стільки, скільки хочеться.

Перш ніж довірити песика людині, яка хоче його вигуляти, волонтери розпитують про те, чи має вона досвід спілкування з собаками, чи вміє себе поводити, чи не боїться. Великих, міцних та не дуже вихованих псів довіряють чоловікам з надією, що ті хоча б повідець втримають. Менших та спокійних – жінкам і дівчатам. Дітям без супроводу дорослих собак не дають.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах