Куди піти у Львові на День молоді, 12 серпня

Куди піти у Львові на День молоді, 12 серпня

Куди піти у Львові на День молоді, 12 серпня Фото: pexels.com/uk-ua/@elly-fairytale

Дозвілля та їжа
10 серпня 2022 17:21

Цьогоріч вперше за час незалежності День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. У Львові з цього приводу відбудуться тематичні події і концерти. VG Львів забрав найцікавіші з них. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Розпочнеться день з акції «Молода кров для ЗСУ». О 08:30 у Львівському обласному центрі служби крові усі охочі можуть здати кров для наших воїнів.  

Відкриття виставки політичного плаката «Україна понад усе!»

Фото: depositphotosФото: depositphotos

Авторство виставки – знані українські художники, зокрема Нікіта Тітов, Дмитро Дзюба та Дмитро Журавель. Партнерами події є громадські організації «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» та «Міжнародне мистецьке об'єднання «Civitas LEOPOLIS».

Коли: з 11:00

Де: в Італійському дворику

“Мої думки тихі” - кіно просто неба 

Фото: planetakinоФото: planetakinо

«Мої думки тихі» — українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою. За сценарієм молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка. Не забудьте взяти каремат або тепленький коцик для зручнішого перегляду.

Коли: 12 серпня о 20:45

Де: сквер “На Валах”

Вхід вільний.

Патріотичний концерт оркестру Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України

Фото: facebook.com/knc.dpsuФото: facebook.com/knc.dpsu

Під час патріотичного концерту буде проводитися збір коштів на ЗСУ, тому усі охочі зможуть долучитися до нього. "Піднімемо бойовий дух молодді у боротьбі з агресором", – зазначають організатори. Впродовж дня на цій локації також експонуватиметься виставка «Зброя перемоги». 

Коли: 12 серпня о 17:00

Де: на проспекті Свободи, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку

Благодійна гра «MindGame»

Фото: ua.korrespondent.netФото: ua.korrespondent.net

Цю гру організовують, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Також це чудова нагода зустрітися з друзями, провести вдало час і подарувати один одному теплі емоції. В одній команді участь можуть брати від 4 до 10 гравців. Необхідно попередньо зареєструвати команду до 16:00 11 серпня за посиланням

Коли: 12 серпня о 18:30

Де: MolodoZeleno за адресою вулиця Джерельна, 20.

Спортивний фестиваль «Хоробрі Серцем»

Фото: unifeht.netФото: unifeht.net

Львів'ян та гостей міста кличуть на спортивний фестиваль «Хоробрі Серцем» присвячений міжнародному Дню молоді. В програмі заходу: Спортивні змагання по волейболу, футболу, настільному тенісу. Цікаві майстер-класи і локації: плетіння браслетів, зроби свій шопер, бойові мистецтва, Just DANSE, Валяння, Козаки, Ємоційна АПТЕЧКА. Також організатори обіцяють живу музику, мотиваційного спікера і вечір кіно. Всі зібрані кошти підуть на покупку тепловізерів для окремої бригади.

Коли: 12 серпня 14:00

Де:  Горіховий Гай

ТАРАС ПЕТРИНЕНКО

Фото: facebook.com/taraspetrynenkoФото: facebook.com/taraspetrynenko

Тарас Петриненко — український музикант, співак, композитор, поет. Автор пісні «Україна», що перетворилася на своєрідний неофіційний гімн України. Найвідоміші пісні: «Пісня про пісню», «Господи, помилуй нас», «Любов моя», «Новий рік», «Ми не закінчили розмову» та ін. Народний артист України. 

Коли: 12 серпня, 19:00 - 21:00

Де: проспект Червоної Калини, 81, Культурно-освітній центр імені Довженка

Ціна: 280 гривень

ОЧІ, ПОВНІ СЛІЗ. КОНЦЕРТ

Фото: facebook.com/lvivphilharmonicФото: facebook.com/lvivphilharmonic

Останні пів року наші очі часто наповнюються сльозами. Біль, страх, відчай – це те, що ми проживаємо щоденно. Музиканти,  як кожен з українців та українок, переживають цю війну і шукають можливості її рефлексувати. Але на противагу війні є любов – найпотужніший щит від зла. Тому у програмі концерту «Lumi, potete piangere» («Очі, повні сліз») будуть виконані твори, в яких оспівується любов у всіх її проявах: до Бога, до коханої людини, до музики й, зрештою – до життя. 

Коли: 12 серпня, 19:00 - 20:00

Де: вулиця Чайковського, 7, Львівська обласна філармонія

Ціна: 150 – 300 гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах