Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання»

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: facebook.com/Іван Березовський.

Дозвілля та їжа
23 серпня 2022 05:58

Після рясних злив і стабілізації теплої погоди у Львівській області розпочався сезон грибів. Львів’яни, прихопивши кошики, вирушають до лісу, а фото з результатами «тихого полювання» публікують у соцмережах. Кажуть, що грибів у лісах станом на кінець серпня є море. Ми покажемо найцікавіші лісові «трофеї» львів'ян і мешканців Львівщини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Журналіст VG Львів Юрій Богун на вихідні теж їздив до лісу за грибами. Розповідає, що назбирав багато підберезників і підосичників, а також трапилися йому кілька білих. 

Але грибні місця Юрій Богун не здає навіть колегам. Каже завуальовано: «Десь у лісах Дрогобиччини...».

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: Юрій Богун.

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: Юрій Богун.

Те, що грибів у Львівській області зараз дуже багато підтверджує і Христина Чорногуз із Жовківщини. «Море грибів», - так підписала вона своє фото.

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: facebook.com/Христина Чорногуз.

Іван Березовський із Жидачівщини натрапив на таких от красенів. 

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: facebook.com/Іван Березовський.

Софія Жуковська зі Львова зізнається, що дуже любить їздити у ліс за грибами та їсти їх смаженими з цибулею, але не любить чистити.

У неділю вона разом із чоловіком поїхали на річку у Східницю, зайшли на кілька хвилин до лісу, щоб попити води з джерела, і несподівано натрапили на велике грибне сімейство. 

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: facebook.com/Софія Жуковська.

А такого от красеня знайшла Вікторія Писана з Трускавця.

Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання».Море грибів: львів’яни публікують фото з «тихого полювання». Фото: youtube.com/Из ЛЕСА на КУХНЮ с Викторией.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах