Не проґав найцікавіше: куди піти у перші осінні вихідні

Не проґав найцікавіше: куди піти у перші осінні вихідні

Не проґав найцікавіше: куди піти у перші осінні вихідні Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
02 вересня 2022 08:57

Львів продовжує культурно розвиватися і жити в умовах війни. Львів'ян та гостей міста кличуть на концерти, кіноперегляди, фестивалі під відкритим небом, ярмарки і вечірки. Переважно всі організатори подій таким чином збирають гроші для Збройних сил України.

VG Львів підготував підбірку найцікавіших подій, що відбудуться цими вихідними. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

САНСЕТ НА !FESTREPUBLIC

Фото: facebook.com/FESTrepublic Фото: facebook.com/FESTrepublic

Сезон тепла та відпочинку продовжується, і FESTrepublic анонсує перший осінній сансет. Вже в цю п’ятницю сети від діджеїв, коктейлі та смачні страви та незмінно приємна компанія Лайн-ап вихідних: 02/09 - Plawers 03/09 - Glother 04/09 - Varlam 17:00-21:00 тераса на !FESTrepublic.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 2 - 4 вересня, 17:00 - 21:00 

Ціна: безкоштовно.

Вечір романтики і кіно на даху під зорями: «Вічне сяйво чистого розуму»

Фото: facebook.com/whatsonfridayФото: facebook.com/whatsonfriday

Організатори пропонують милуватися заходом сонця, насолоджуватися атмосферою, слухати музику і дивитися культову стрічку з улюбленими акторами — «Вічне сяйво чистого розуму». Збирайте компанію друзів, беріть смаколики і приходьте на дах! На вході видають пледик кожному відвідувачу. Також дозволено приносити смаколики та напої з собою. Фільми українською мовою з англійськими субтитрами.

Де: Володимира Великого, 14а

Коли: 2 вересня, 20:20

Ціна: 150 гривень.

ОКЕАНАРІУМ 

Фото: unsplash.com Фото: unsplash.com

Океанаріум розташували на трьох поверхах старовинного львівського будинку, де облаштовано більше двадцяти акваріумів із понад трьома тисячими мешканців підводного світу, серед яких: кольорові рибки найрізноманітніших розмірів, скати, черепахи. А в найбільшому акваріумі на гостей чекають акули з хорошим апетитом. Якщо пощастить – зможете побачити, як їх годують.

Де: Океанаріум Львів, проспект Шевченка, 8

Коли: 2-4 вересня з 10:00 до 20:30 (каса до 20:00)

Ціна: квиток – 250 гривень; студентський квиток та квиток для підлітків 14-17 років – 150 гривень; дитячий квиток (3-13 років) – 150 гривень; діти до 3 років – безкоштовно.

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР

Фото: pexels.comФото: pexels.com

Літературний вечір – це відкритий мікрофон для поетів з усієї країни. Любителі поезії і прози будуть у захваті від почутого. Культурний фронт продовжується. Організатори кличуть охочих і читати, і слухати.

 Де: вулиця Заводська 31 (червоний корпус, другий поверх), ДК NAZVA

Коли: 4 вересня, 19:00 - 20:00 

Ціна: будь-яка купюра і реєстрація.

ВИСТАВА "ТИХО БЕЗ СЛІВ. УКРАЇНСЬКИЙ ШАНСОН"

Фото: facebook.com/wordandvoice Фото: facebook.com/wordandvoice

Нова Вистава-кабаре збудована на одному із найулюбленіших жанрів української пісні. Це міський романс або шансон. Тканину вистави формують пісні та тексти Івана Франка, Лесі Українки, Тараса Шевченка на музику Веселовського, Кос-Анатольського, Філіпенка та інших композиторів, а також французький та польський шансон, який органічно вплетений в музичну культуру Львова. 

Де: вулиця Городоцька, 38, Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос"

Коли: 3 вересня, 18:00

Ціна: 200 гривень.

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КЛУБУ «Вільний стендап»

Фото: facebook.com/vilniy.crewФото: facebook.com/vilniy.crew

На 4-річчя очікується дуже солідний вечір. Як завжди по-особливому: затишний, смішний, атмосферний вечір, стендап та авторські шоу і звісно можливість випити за здоров‘я. Таку серйозну подію зібрались усі хто був резидентом Вільного Стендапу: Андрій Пілат, Дімка Носов, Макс Лопатхін, Славік Мартинюк, Вадим Ковалик, Олег Грюндік, Роман Щербан.

Де: площа Петрушевича, 3, "СТУДІЯ ДРАБИНА"

Коли: 3 вересня, 18:00 збір гостей

Ціна: 200-350 гривень.

РОУП-ДЖАМПІНГ НА АРЕНІ ЛЬВІВ

Фото: facebook.com/kavarope Фото: facebook.com/kavarope

Стрибки з мотузкою в чашу стадіону “Арена Львів” – один з найкращих варіантів провести вихідний. "Професійна команда KAVA з найкращим спорядженням зробить Ваш політ з висоти 34 метри надзвичайно яскравим, приємним та комфортним. У нас регулярно стрибають найрізноманітніші люди і всі залишаються задоволеними", - додають організатори. 

Де: вулиця Стрийська, 199, Арена Львів

Коли: 2-4 вересня, 10:00 - 17:00

Ціна: 600 гривень.

ЛЬВІВСЬКИЙ ФЕРМЕРСЬКИЙ ЯРМАРОК

Фото: facebook.com/lvivFarmersFairФото: facebook.com/lvivFarmersFair

На Львівському фермерському ярмарку відвідувачі можуть придбати натуральні сири, ковбаси, овочі, ягоди та фрукти, домашні вина, соки, випічку. Вже третій рік поспіль місцеві фермери можуть ділитися досвідом із колегами, презентувати свою продукцію та продавати її покупцю.

Де: Площа Ринок

Коли: 3 вересня, 10:00 - 16:00 

ВОЛОДАР ПЕРСНІВ. КОНЦЕРТ-ТРИЛОГІЯ

Фото: facebook.com/lumos.orchestraФото: facebook.com/lumos.orchestra

Концерт у виконанні симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та VU choras "Gaudeamus" (м. Вільнюс, Литва). Проєкт присвячено найвидатнішому фентезі усіх часів. Епічні хор та оркестр, чарівні солісти з незвичайними старовинними інструментами та повна історія в тричастинному викладі. Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – у 2020 році відсвяткував своє 10-річчя. Литовський хор "Gaudeamus" — відомий молодіжний хор Вільнюського університету, учасник міжнародних конкурсів та фестивалів.

Де: проспект Свободи, 28, Львівський театр опери та балету імені Крушельницької

Коли: 3 вересня, 19:00 - 21:30

Ціна: 390 – 1050 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах