Де у Львові можна безкоштовно взяти теплий одяг — адреси

Де у Львові можна безкоштовно взяти теплий одяг — адреси.

Де у Львові можна безкоштовно взяти теплий одяг — адреси. Фото ілюстративне: facebook.comlvoblrada.

Дозвілля та їжа
22 вересня 2022 16:58

Зима не за горами, та й цьогорічний вересень не тішить нас теплом. Чимало львів'ян уже дістали з шаф теплі куртки і черевики. Але не всі... Дехто через повномасштабну війну Росії проти України нині залишився без житла і всього того, що наживав роками. Хтось через скруту просто немає можливості купити собі обнови.  VG Львів розповідає про те, де у Львові можна безкоштовно взяти теплий одяг і взуття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Емаус оселя»

Центр підтримки безпритульних у Львові, який з початку активної фази війни також надає допомогу переселенцям, працює у Львові щодня, окрім суботи і неділі. Тут можна не лише помитися, постригтися, отримати долікарську допомогу і консультацію соціального працівника, але й поїсти та отримати необхідний одяг.

Адреси: Будинок Спільноти та офіс розташований на вул. І. Франка, 69 у Винниках; Осередок підтримки безпритульних людей знаходиться на вул. Винниченка, 3 у Винниках; благодійна крамниця "Емаус – Оселя" розташована на вул. І. Франка, 53 у Винниках; Майстерня добрих справ "Емаус – Оселя" та соціальний гуртожиток – вул. Угорська, 2 у Львові.

Гуманітарний штаб на Чупринки

Продуктові набори, засоби гігієни й одягволонтери Гуманітарного штабу роздають людям, які їй потребують щодня. Центр працює з понеділка по четвер з 10.00 до 17.00.

Адреса: вул. Чупринки, 71.

Гуманітарний штаб допомоги у Палаці мистецтв

У гуманітарному штабі допомоги населенню та військовим, що діє у Львівському палаці мистецтв, переселенці й потребуючі можуть отримати одяг і взуття. 

Адреса: вул. Коперника, 17.

Благодійний фонд Анни-Марії

На Левандівці у Львові знаходиться центр допомоги благодійного фонду "Анни-Марії". Взяти одяг безкоштовно тут можуть усі, хто поребує. 

Адреса: вул. Сластіона, 2.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах