Не сиди вдома: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні

Не сиди вдома: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні

Не сиди вдома: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
21 жовтня 2022 10:40

Майже щодня у Львові відбуваються концерти, вистави, фестивалі, кінопокази і багато інших мистецьких заходів. Більшість подій організовують для збору коштів на потреби Збройних Сил України. Ці вихідні – не виключення. Львів'ян та гостей міста кличуть відволіктися від жахливих воєнних подій і водночас допомогти тим, хто захищає Україну.

VG Львів зібрав найцікавіші події п'ятниці й вихідних, 21-23 жовтня.

IVAN NAVI

Фото: facebook.com/ivanofficialnaviФото: facebook.com/ivanofficialnavi

Львів'янин Ivan Navi вже давно став символом нової української поп музики та рекордсменом серед українських та закордонних виконавців за присутністю на українських радіостанціях. Ivan NAVI вирушає в тур, в рамках якого презентує ліричний та по-особливому інтимний для нього альбом «Пишу тобі листа», одноіменний сингл з якого за літо став улюбленим для сотні тисяч українців.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 21 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 390 гривень. 

ФІОЛЕТ

Фото: glamurchik.tochka.netФото: glamurchik.tochka.net

Гурт виступатиме у повному складі. Обіцяють максимум драйву, свіжих та улюблених синглів і сюрпризи. Як відомо, за плечима команди «Фіолет» участь у талант-шоу, 4 лонгплея, дві лайв-платівки та вже 5 EP. Частина коштів, зібраних на концерті, буде передана на потреби ЗСУ. 

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 22 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 350 гривень.

МУЗИЧНІ ХІТИ СВІТОВОГО КІНОЕКРАНУ

Фото: facebook.com/lvivfilmcenter Фото: facebook.com/lvivfilmcenter

Театральний центр Слово І голоС/Word and Voice запрошує поринути в атмосферу Кіно і Музики. На глядачів чекатимуть скрипка, саксофон та голлівудські сторії. 

Де: площа Ринок, 10, Львівська копальня кави

Коли: 22 жовтня, 19:00

Ціна: 200 гривень.

ХРИСТИНА СОЛОВІЙ. ТУР «УКРАЇНСЬКА ЛЮТЬ»

Фото: facebook.com/khrystyna.soloviyФото: facebook.com/khrystyna.soloviy

Співоча пташка української русофобії, не відкладаючи життя на потім «після перемоги», вирішує повернути українському місту спрагле культурне життя. Завдяки українським захисникам відбудеться єднання українців в українській пісні. На концерті заспіває хіти воєнного часу «Українська лють», «Я твоя зброя» та вже золоті шлягери співачки «Тримай», «Хто як не ти» та інші.

Де: проспект Червоної Калини, 81, Lviv Dovzhenko Centre

Коли: 22 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 280 гривень.

БРАС-АНСАМБЛЬ ЛУГАНСЬКОЇ ФІЛАРМОНІЇ

Фото: facebook.com/LvivOrgan Фото: facebook.com/LvivOrgan

Брас-ансамбль Луганської філармонії підготував вечір американської музики у Львівському органному залі. Яскраві твори композиторів США та Канади звучать оригінально та життєствердно. Оркестр вже двічі рятується від війни – у 2014 та у 2022 році. Знайшовши прихисток у Львові, луганські музиканти роблять те, для чого створені – грають музику. Найкращий спосіб підтримати музикантів у ці скрутні часи – відвідати їхній концерт. 

Де: вулиця Бандери, 8, Будинок органної та камерної музики

Коли: 22 жовтня, 17:00 - 18:00

Ціна: 100 – 200 гривень.

СОЛЬНИЙ СТЕНДАП ДЕНИСА ДУМИ

Фото: facebook.com/denys.duma Фото: facebook.com/denys.duma

Визнаний майстер стендап комедії Денис Дума, в рамках всеукраїнського стендап туру, виступить з сольним концертом «Свідомий вибір». Як каже сам Денис, його стендап програма «Свідомий вибір» - це майже півтори години добірних жартів про ублюдків росіяк, про життя пересічного українця, про відносини, та про все те, що зараз ніби «не на часі», але у головах кожного громадянина. 

Де: CULT Comedy Hall

Коли: 22 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 250 гривень.

BLAHOCHILL

Фото: facebook.com/FESTrepublic Фото: facebook.com/FESTrepublic

BlahoChill — це фестиваль, що має на меті подбати про українців, які щодня невтомно працюють для перемоги, та одночасно з тим допомогти Збройним Силам України! Під час події збиратимуть кошти на крила та безпілотники, які складає команда волонтерів "Небесна Кара". Зі сцени лунатиме жива музика, читатимуть поезію, готуватимуть смачну їжу на фуд-корті, жартуватимуть стендапери, і збиратимуть кошти на ЗСУ.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 23 жовтня, 13:00 - 21:00

Ціна: 300 – 500 гривень.

EPOLETS

Фото: saycheese.com.uaФото: saycheese.com.ua

Благодійний Фонд «ДЛЯ ГЕРОЇВ» разом з рок-гуртом EPOLETS та багатьма іншими українськими виконавцями запускають великий благодійний концертний тур містами України на допомогу ЗСУ, з назвою «НА ТАЧКИ!» Потрібно придбати: PICK UP TRUCK (для військової частини А0342), SUV позашляховик (для відділення спецпризначення при А0583), SUV позашляховик (для 98-го батальону ТРО Азов|Дніпро).

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 23 жовтня, 18:00 - 20:00

Ціна: 320 гривень.

JERRY HEIL

Фото: instagram.com/thejerryheilФото: instagram.com/thejerryheil

Українська співачка та авторка пісень. Вона стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських виконавців. Більшу популярність їй принесла авторська пісня «Охрана, отмєна» з її дебютного студійного альбому «Я — Яна». Співачка й популярна блогерка обіцяє теплу, щиру і неймовірно музичну зустріч. Частина зібраних коштів буде передано на ЗСУ.

Де: проспект Чорновола, 2, Malevich Night Club

Коли: 23 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 450 – 850 гривень.

ДОПОМОЖИ ГЕРОЮ. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Фото: raybori.gov.ua Фото: raybori.gov.ua

Організатори закликають одягатися тепло, бо це формат атмосферного осіннього open-air. На випадок дощу будуть накриття. На випадок повітряної тривоги — укриття є біля сцени. Усі зібрані кошти підуть на дрони Mavic 3, пікап та рації для 10, 71, 103 бригад, ССО та ППО. Ведучий: Маркіян Назаркевич. Виступатимуть: Tabakov School, Farina, EDNY, Yagoda, ЗАЛІСКО, YAROMIYA, Панас Буйний, Glova, Manin, Govorun, MIRAMI, Panchyshyn, Kolaba (пацики на моциках), Gar4ica, ХАС. Лайнап може доповнюватись.

Де: вулиця Горбачевського, 24, Спортивно-розважальний комплекс «Медик»

Коли: 23 жовтня, 14:00 - 20:00

Ціна: благодійний внесок.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах