Які безкоштовні курси з працевлаштуванням є у Львові

Які безкоштовні курси з працевлаштуванням є у Львові.

Які безкоштовні курси з працевлаштуванням є у Львові. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
31 сiчня 09:27

Іноді, якщо довго не вдається знайти роботу, слід змінити фах. Розповідаємо про те, які безкоштовні курси з працевлаштуванням після їхнього закінчення є у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Курси водія трамвая

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси водія трамвая.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси водія трамвая. Фото: uk.wikipedia.org.

"Школа водіїв" комунального підприємства "Львівелектротранс" щороку проводить набір учнів за спеціальністю "водій трамвая". 2024-й – не виняток. Навчання на водія трамвая триває три місяці: два – теорія та один – практика. Практичні заняття відбуваються на усіх маршрутах та на усіх марках трамваїв. Після отримання посвідчення водії проходять стажування на маршруті з пасажирами. 

Тривалість навчання: 3 місяці.

Запис за номером телефону: 067 429 21 96. 

Курси водія тролейбуса

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси водія тролейбуса.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси водія тролейбуса. Фото: city-adm.lviv.ua

Навчально-курсовий комбінат "Львівелектротрансу" також запрошує львів'ян і переселенців на навчання з підготовки кадрів за спеціальністю "водій тролейбуса". Серед переваг – безкоштовне 12-ти тижневе навчання, досвідчені викладачі, практика на лінії, офіційні документи про присвоєння робітничої кваліфікації, гарантія офіційного працевлаштування.

Тривалість навчання: 3 місяці.

Запис за номером телефону: 067 429 21 96. 

Курси електрогазозварника

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси електрогазозварника.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси електрогазозварника. Фото: kvpu.co.ua.

Професія електрогазозварника є однією із найбільш затребуваних на локальному ринку праці. Професіоналів у шоломі та захисному одязі, що з’єднують металеві конструкції, можна побачити як на промислових виробництвах, так і на будівельних майданчиках, у агробізнесі та машинобудівних заводах, фірмах енергетичної чи нафтопереробній галузі. Фактично нема жодного потужного підприємства чи фабрики, де б не використовувалася праця електрогазозварників/

Здобути професію електрогазозварника можна й у Львові. Теоретичні знання слухачі здобувають на лекційних заняттях, а практичні навички роботи у зварювальній справі відточують на підприємствах Львівщини. 

Тривалість навчання: 6 місяців.

Запис за номерами телефонів: 067 672 08 52, (032) 244 13 30, (032)232 22 62.  

Курси продавця продовольчих товарів

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси продавця продовольчих товарів.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси продавця продовольчих товарів. Фото: kvpu.co.ua.

Продавець продовольчих товарів – ще одна професія, на яку завжди є попит. Людина цього фаху організовує торгівлю, здійснює розрахунки з покупцями, дає пояснення і поради щодо споживацьких властивостей товару. Здобути професію продавця у Львові можна безкоштовно. Навчання здійснюється під конкретне замовлення роботодавців з гарантованим працевлаштуванням.

Тривалість навчання: 5 місяців.

Запис за номерами телефонів: 067 672 08 52, (032) 244 13 30, (032)232 22 62.  

Курси столяра

Безкоштовно: мешканців Львова запрошують на курси столярів.Безкоштовно: мешканців Львова запрошують на курси столярів. Фото: stankiexpert.

В Львівському вищому професійному художньому училищі для внутрішньо переміщених українців відкрили навчальні курси столярів. Переселенці мають можливість безкоштовно навчитись новій спеціальності, а опісля – працевлаштуватись. Курси спрямовані на швидке та змістовне оволодіння базовими навиками та частковими кваліфікаціями (2 та 3 розрядів) з цієї професії. Після успішного завершення навчання учасники курсу отримають сертифікати відповідного зразка, а також – пропозиції працевлаштування. 

Тривалість навчання: 21 день.

Запис за номером телефону: 09 6452 35 96.

Курси фермера

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси фермера.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси фермера. Фото: sostav.ua.

Аграрний сектор у Львівській області стрімко розвивається, тим, хто хоче працювати на землі, безсумнівно, знадобляться знання з основ функціонування фермерських господарств. Навчання триває п’ять місяців, після його завершення та успішного складання іспитів слухачі отримають свідоцтво про присвоєння кваліфікації державного взірця. 

Зауважимо, що безоплатно на фермерів можуть вчитися тільки безробітні, котрі шукають роботу за сприяння служби зайнятості, а будь-хто інший – за власні кошти. 

Тривалість навчання: 5 місяців.

Запис за номерами телефонів: 067 672 08 52, (032) 244 13 30, (032)232 22 62.  

Курси перукарської справи

Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси перукаря.Безкоштовно: львів'ян запрошують на курси перукаря. Фото: unsplash.com.

П'ятимісячне навчання в "Академії краси" дає можливість не лише отримати свідоцтво державного взірця, але й стати кваліфікованим майстром перукарської справи. Досвідчені викладачі та майстер виробничого навчання допоможуть учасникам курсів здобути необхідні знання про види стрижок, вкладання волосся у зачіску, фарбування, різновиди накручування волосся, тощо. Після закінчення курсів перукаря слухачі отримають свідоцтво про присвоєння кваліфікації державного взірця й пропозиції роботи.

Тривалість навчання: 5 місяців.

Запис за номерами телефонів: 067 672 08 52, (032) 244 13 30, (032)232 22 62.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах