Куди піти у Львові у вихідні, 19-20 листопада

Куди піти у Львові у вихідні, 19-20 листопада

Куди піти у Львові у вихідні, 19-20 листопада Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
18 листопада 2022 08:04

Мистецьке життя у Львові триває – концерти, вечірки, театральні вистави і екскурсії знову доступні для львів'ян та гостей міста. Більшість заходів організовують на підтримку Збройних Сил України, адже саме завдяки нашим воїнам ми можемо спокійно гуляти вулицями міста і насолоджуватися життям, навіть, під час війни.

VG Львів підготував добірку найцікавіших подій, які відбудуться у Львові 15-16 жовтня.

БЛАГОДІЙНИЙ КІНОПОКАЗ «SMILE, UKRAINIAN! ДУБЛЬ 5»

Фото: WoodMall CinemaФото: WoodMall Cinema

До збірки короткометражних комедій увійшли 7 стрічок українських режисерів: «Довіряйте професіоналам», «Смачного», «Шпілі-вілі» режисера Івана Шохи, «Магазинчик» та «Останній лицар» режисера Олександра Онуфрієва, «Сходознавець» режисерів Анастасіі Матешко та Максима Курочкіна та «Made in Чайна» режисера Олександра Гужелі. Комедії на будь-який смак та колір, що не залишать байдужими нікого та подарують чудовий настрій та позитив, які зараз важливі як ніколи. 

Де: вулиця Володимира Великого, 14а, Lviv Film Center

Коли: 19 листопада, 18:00 - 21:00

Ціна: 100 гривень

ВЕЧІРКА TИСК X НАЙТ АМБАССАДОРС

Фото: facebook.com/NightAmbassadorsФото: facebook.com/NightAmbassadors

Вся молодь у Львові і навіть по всі країні вже знає хто такі Найт Амбасадорс. Якщо комусь вони досі невідомі, тоді це точно варто виправити. Для відвідувачів зіграють алекс первухін, гапон, сакср (лайв), тиск (лайв), фат8. Де: вулиця Підвальна, 4, Порохова вежа

Коли: 19 листопада, 17:00 - 20:00

Ціна: 350 – 400 гривень

PARK3020 – ПАРК СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ СКУЛЬПТУРИ

Фото: facebook.com/park3020Фото: facebook.com/park3020

«ПАРК 3020» – проєкт, що об’єднує найновіші та найцікавіші твори українських скульпторів і є місцем інституційної підтримки молодих митців. 50% коштів з вартості квитка передаються на ЗСУ.

Де: село Стрілки, Львівська область, PARK3020

Коли: 19-20 листопада, 10:00 - 17:45

Ціна: 50 гривень

ВИСТАВА "ТИХО БЕЗ СЛІВ. УКРАЇНСЬКИЙ ШАНСОН"

Фото: facebook.com/wordandvoice Фото: facebook.com/wordandvoice

Нова вистава-кабаре збудована на одному із найулюбленіших жанрів української пісні. Це міський романс або шансон. Тканину вистави формують пісні та тексти Івана Франка, Лесі Українки, Тараса Шевченка на музику Веселовського, Кос-Анатольського, Філіпенка та інших композиторів - а також французький та польський шансон, який органічно вплетений в музичну культуру Львова. 

Де: вулиця Городоцька, 38, Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос"

Коли: 19 листопада, 18:00 - 20:00

Ціна: 200 гривень. 

РОМАН СКОРПІОН. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Фото: moemisto.uaФото: moemisto.ua

Роман Скорпіон український співак, композитор та автор пісень виступить на підтримку львівської 24 бригади 3 роти. Кошти з концерту підуть на придбання термобілизни коптер та форми. 

Де: проспект Чорновола, 2, Malevich Night Club

Коли: 20 листопада, 16:00 - 18:00

Ціна: 300 – 550 гривень

TAND-UP: ЖЕНЯ КОРОТКОВ, РОМАН МЕЛЬНИК, РОМАН ХРАМЕНКОВ, АНДРІЙ ПІЛАТ

Фото: fest.lviv.uaФото: fest.lviv.ua

Женя Коротков - молодий експресивний артист, засновник «Короткого Стендапу» та маестро рілсів. Буде розповідати свої найкращі старі жарти та дещо ексклюзивне. Роман Мельник - народився та виріс на Львівщині, але вже 15 років живе в Дніпрі. Учасник 2 сезону «Ліги Сміху» та гумористичного шоу «Комік на мільйон». Резидент найстарішого стендап-клубу в Україні «Dnipro stndp». Повернеться до Львова, щоб поділитись не тільки своїми думками та історіями, але й розсмішити вас в такий нелегкий час. Роман Храменков - досвідчений комік з Дніпра, виступи якого, це мікс з коротких жартів, комедії спостереження та парадоксального погляду на життєві речі. Брав участь у телевізійних гумористичних проектах та навіть переміг у «Розсміши коміка». Андрій Пілат або ж Пілат Андрій, або син Віталіка. Це його справжнє прізвище, так в паспорті написано. Андрій - син україномовної комедії, людина-художник, людина, яка у всіх тестах з профорієнтації була людиною-заїкою. Митець довгих історій. 

Де: вулиці Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 20 листопада, 18:00 - 21:00

Ціна: 200 гривень

IMPROV LIVE SHOW

Фото: detector.mediaФото: detector.media

Зі слів організаторів, «все, що відбувається в програмі, народжується на сцені. Атмосфера шоу - абсолютно живі емоції! Шоу створюється прямо тут і зараз»: влучний гумор на актуальні теми, популярне TV-show у камерному форматі, скетчі, які ви не побачите на телебаченні, імпровізація без цензури, шоу без режисури та сценарію – гостро, пікантно, дотепно. Improv Live Show створили актори відомих телевізійних шоу «Вечірній Київ», «Ліга Сміху», «Розсміши Коміка», «Жіночий Квартал»: Роман Міщеряков, Валік Міхієнко, Вова Шумко та Костя Трембовецький. Де: вулиця Федьковича, 54, Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 20 листопада, 18:00 - 19:00

Ціна: 220 – 650 гривень

ВАҐНЕР-ҐАЛА. КОНЦЕРТ

Фото: velychlviv.comФото: velychlviv.com

Велична, героїчна, епічна… До музики Ріхарда Ваґнера складно дібрати епітетів, які б передали весь спектр емоцій, які відчуває людина, слухаючи симфонічну та оперну музику цього генія. Надзвичайний вплив на публіку зумовлений цілим комплексом засобів: надвеликим складом оркестру, масштабністю і особливим розгортанням музичної думки, використанням ряду літературних першоджерел, які поєднують міфологію та містику, епіку та лірику, християнські мотиви та язичницькі легенди. Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії та Львівський муніципальний хор “Гомін” виконають фрагменти з найвідоміших опер Ріхарда Ваґнера. Дириґуватиме Іван Остапович. 

Де: вулиця Бандери, 8, Будинок органної та камерної музики

Коли: 20 листопада, 19:00 - 20:00

Ціна: 100 – 200 гривень

ВИСТАВА "РІЗДВЯНА НІЧ"

Фото: zankovetska.com.uaФото: zankovetska.com.ua

Різдвяна ніч – і ми знову дорослі діти, з вірою у диво і гармонію. Оксана чекатиме черевички від цариці, а Вакула спіймає чорта за хвоста – аби лише прихилити до себе чорноброву красуню, чорт вкраде місяця, а Чуб і компанія сидітимуть у мішках у звабливої Солохи… «Різдвяна ніч»  –   казка, що зігріває душу від  нашого загадкового класика. А також – хвилина для роздумів про те, ким ми є.

Де: вулиця Лесі Українки, 1, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 20 листопада, 13:00 - 15:30

Ціна: 50 – 300 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах