День Святого Миколая у Львові: локації, програми і ціни

День Святого Миколая: локації у Львові, програми і ціни

День Святого Миколая: локації у Львові, програми і ціни Фото: facebook.com/mykolaj.fest.

Дозвілля та їжа
12 грудня 2022 11:48

У Львові от-от відкриються резиденції святого Миколая, адже на вулиці вже зима, хоч на календарі лише кінець листопада. VG Львів дізнався, де львів’янам зустріти Чудотворця, які розваги пропонують малечі в його казкових хатинках, та у скільки це обійдеться у 2022 році.

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В ПАРКУ КУЛЬТУРИ

Фото: Парк КультуриФото: Парк Культури

Окрім зустрічі з Миколаєм тут покажуть різдвяну виставу, подарують солодкий набір і вхід у розважальний центр fly kids на цілий день із усіма розвагами. Звичайно ж ніхто не залишиться без подарунка.

Де: вулиця Болгарська, 4, Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 3 грудня - 4 сiчня, 12:00 - 19:00

Ціна: 290 гривень.

СВЯТО МИКОЛАЯ У АКВАПАРКУ "ПЛЯЖ"

Фото: Аквапарк «Пляж»Фото: Аквапарк «Пляж»

У розважальній програмі: конкурси та ігри з Олафом та Ельзою; снігова вечірка; танці та флешмоби; снігове шоу; наукове шоу; атмосфера зимової казки; зустріч зі Святим Миколаєм, подарунки для найактивніших і найчемніших. 

Де: вулиця Княгині Ольги, 114, Аквапарк «Пляж»

Коли: 18 грудня, 15:00 - 17:00

Ціна: 400 гривень

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У ПАЛАЦІ ХОТКЕВИЧА

Фото: Міський палац культури імені Гната Хоткевича Фото: Міський палац культури імені Гната Хоткевича

Для діток підготували виставу "Святковий колобок", новорічний концерт та майстер-клас "Різдвяне горнятко". Частина заходів – безкоштовна, проте потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Де: вулиця Кушевича, 1, Міський палац культури імені Гната Хоткевича

Коли: 17 грудня, 12:00 - 18:00

Ціна: 250 гривень

ХАТИНКА МИКОЛАЯ В ГАЮ

Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія ШептицькогоФото: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

У Шевченківському гаю діти стануть маленькими “помічниками Миколая”, створять власну Різдвяну Зірку та отримають особливий подарунок від святого, який невдовзі завітає до Музею. Також діти разом задекорують велику Різдвяну Зірку для спільної коляди чи вертепу, яку заберуть собі для класу і добрих справ. На завершення Миколай вручатиме всім подарунки.

Де: вулиця Чернеча Гора, 1, Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 16 - 19 грудня, 10:00 - 18:00

Ціна: 200 гривень

ГОСТИНА У СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Фото: Музей «Львів Стародавній» Фото: Музей «Львів Стародавній»

У програмі: особиста розмова з Миколаєм; різдвяна квест-пригода у пошуках подарунків; майстер-клас на вибір: малювання шоколадом, розпис новорічної керамічної прикраси, виготовлення ангелика-макраме. Також, смачний подарунок для кожного.

Де: вулиця Краківська, 21, Музей «Львів Стародавній»

Коли: 15 - 19 грудня, 15:00 - 18:00

Ціна: 450 гривень

РЕЗИДЕНЦІЯ МИКОЛАЯ "ГАЛИЦЬКА КОРОНА"

Фото: "Галицька корона"Фото: "Галицька корона"

Для дітей тут організують різдвяний кінотеатр, анімацію від гному Веселуна з солодким майстер-класом, різдвяний вуличний ярмарок. Також ніхто не залишиться без подарунків, чемних дорослих це також стосується.

Де: Давидів, вулиця Бандери, 86а, "Галицька Корона"

Коли: 20 листопада - 9 сiчня, 14:00 - 20:00

Ціна: 250-300 гривень

ВИСТАВА "МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО НАС"

Фото: Львівський академічний духовний театр “Воскресіння"Фото: Львівський академічний духовний театр “Воскресіння"

Маленьких львів'ян та їх батьків запрошують зустрітися зі Святим Миколаєм в театрі Воскресіння. "Неймовірно цікава, як діткам, так і дорослим вистава-забава, в якій діти зможуть приймати безпосередню участь", - зазначили організатори. 

Де: проспект Червоної Калини, 81, Центр Довженка\Lviv Dovzhenko Centre

Коли: 18 грудня - 20 грудня, 15:00 - 14:00

Ціна: 70 гривень

МУЗИЧНА ВИСТАВА "ПРИГОДА СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

Фото: архів "Дударика"Фото: архів "Дударика"

Музика до вистави створена на основі безсмертних хітів усіх часів, серед яких James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric.

Де: вулиця Чайковського, 7, Львівська обласна філармонія

Коли: 18 грудня - 19 грудня, 16:00 - 18:30

Ціна: 200 гривень

КОНЦЕРТ "WHITE CHRISTMAS"

Фото:  “White Christmas” Фото: “White Christmas”
 

“White Christmas” – музична традиція новорічних свят”, – запрошують на подію організатори. На сцені лунатимуть всесвітньо відомі новорічні хіти,  Frank Sinatra "Let it snow", "Jingle Bells", "Santa Claus Is Coming To Town", ABBA "Happy New Year", Elvis Presley “Blue Christmas”  Wham! "Last Christmas", Mariah Carey "All I want for Christmas is you" Andy Williams "It's The Most Wonderful Time Of The Year" і ще  багато інших не менш відомих святкових композицій. Новорічні пісні прозвучать у виконанні симфонічного оркестру, солістів Павла Ільницького, Оксани Караїм та за участі Ladies' TRIO. 

Де: вулиця Лесі Українки, 1, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 19 грудня, 19:30 - 21:30

Ціна: 250 – 690 гривень

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У FARBA PLACE

День Святого Миколая: локації у Львові, програми і ціниДень Святого Миколая: локації у Львові, програми і ціни Фото: facebook.com/mykolaj.fest.

У резиденції Святого Миколая буде не тільки Святий Миколай, а ще й справжній Кенді мен. Дітям покажуть інтерактивну виставу, хімічне шоу і навіть Тесла-шоу. Діти зможуть потанцювати на дитячій дискотеці, а на згадку зробити кілька знімків у фото-зоні. Пригощатимуть малечу солодкою ватою. Бажаючі зможуть зробити святковий аквагрим. Сертифікат слухняної дитини отримають найчемніші. Всіх дітей чекають новорічні стікери і солодкі подарунки.

Де: вулиця Хімічна, 4а, Farba Place

Коли: 17 - 20 грудня, 10:00 - 22:00

Ціна: 799 гривень. 

ХАТИНКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ У "ДОМАЖИРІ"

Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyrФото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

Казковий будиночок Святого Миколая серед мальовничого зимового лісу відкривається для маленьких і великих відвідувачів. Тут охочі зустрінуться з Миколаєм, отримають солодкий подарунок і відвідають захоплюючу екскурсію зимовим лісом, де проживають ведмеді. Пригощатимуть екскурсантів запашним какао. Екскурсоводи розкажуть цікаві історії про ведмедів та як вони готуються до зимового сну. 

Де: село Жорниська, Ведмежий Притулок «Домажир»

Коли: 13 - 19 грудня, 09:00 - 17:00

Ціна: 350 гривень, реєстрація https://surl.li/dqxhx обовʼязкова.

ТРЕЙЛ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Фото: Club Ultra Фото: Club Ultra

Змагання будуть проводитися 18 грудня. Дистанції 12 і 24 кілометри. Початок змагань о 10.00. На трасі будуть розміщені пункти гідратації та харчування. Кожен учасник змагань повинен зареєструватись для участі у змаганнях, пройшовши попередню електронну реєстрацію та оплативши стартовий внесок. 

Де: село Брюховичі

Коли: 18 грудня, 10:00 - 14:00

Ціна: 400 гривень.

КАЗКОВА ІСТОРІЯ НА МИКОЛАЯ

Фото: gastroli.ua Фото: gastroli.ua

Напередодні зимових свят, правителька мишачого королівства Мишильда намагається встановити свої правила у казковому Всесвіті. І заради того, щоб здобути ексклюзивний інструмент - чарівну паличку - застосовує свої улюблені методи впливу - хитрощі та брехню... На боротьбу з підступною Мишильдою вирушила навіть Баба Яга, яка разом із гірськими гномами, Ельзою, Попелюшкою та іншими, стає на захист добра.

Де: вулиця Федьковича, 54, Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 17 - 18 грудня, 14:00 - 18:00

Ціна: 140 – 400 гривень. 

ГАРРІ ПОТТЕР. СИМФОНІЯ

Фото: harrypotter.fandom.comФото: harrypotter.fandom.com

BigShow Orchestra – сучасний симфонічний оркестр, який поєднує бездоганне та професійне академічне виконання з візуальним супроводом та унікальними візуальними шоу. «The Harry Potter Symphony» – цілісна історія, що супроводжується спеціально розробленим відеорядом на велетенському екрані, візуальним шоу та читанням уривків з книги Джоан Роулінг, що дозволяє повністю зануритись у магічний всесвіт хлопчика, який зумів перемогти зло! Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку ЗСУ.

Де: проспект Свободи, 28, Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 19 грудня, 17:00 - 19:30

Ціна: 590 – 1290 гривень.

СВЯТКОВА ВИСТАВА-МЮЗИКЛ "ВКРАДЕНИЙ ЧАС"

Фото: emilyresort.com.uaФото: emilyresort.com.ua

Це фантастична історія, від якої перехопить подих як у діток, так навіть і у дорослих — карколомні пригоди, неймовірні відкриття та нелегкі випробування, які яскраві головні герої обов'язково подолають, навчившись бути мудрими, розважливими та відкривши свої серця для добра, кажуть організатори. У головних ролях: Анастасія Марків, Василь Беспаленко, Ескен Зова, Максим Спасов та шоу-балет «Best Entertainment Team».

Де: Винники, вулиця Хмельницького, 9Б, Emily Resort

Коли: 16 - 19 грудня

Ціна: 250 – 600 гривень.

ФАБРИКА САНТИ

Фото: facebook.com/Tabakov.School/.jpegФото: facebook.com/Tabakov.School/.jpeg

Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво? Після завершення мюзиклу на дітей чекає сюрприз - посвята у помічники Санти. Частина зібраних коштів, буде спрямована на підтримку дітей, які через війну втратили батьків. 

Де: проспект Чорновола, 2, Malevich Night Club

Коли: 18 грудня, 18:00 - 20:00

Ціна: 170 – 360 гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах