Львів'ян і гостей міста кличуть на Punisher Beer Weekend

Львів'ян і гостей міста кличуть на Punisher Beer Weekend.

Львів'ян і гостей міста кличуть на Punisher Beer Weekend. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
09 грудня 2022 15:46

16-18 грудня у Львові відбудеться Punisher Beer Weekend — перший пивний вікенд. Захід, на якому обіцяють представити 100 сортів пива від крафтових броварень з різних регіонів України, відбудеться у Театрі пива "Правда". Про це повідомив співвласник та співзасновник Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, пивоварні не склали рук від початку повномасштабного вторгнення та активно продовжують варити український крафт, попри масовані ракетні удари ворога, непланові відключення світла і подекуди знищені цілі виробництва. Пивовари пристосовуються до умов війни та в них трансформують рецептури сталих сортів, замінюють інгредієнти і додають локальних продуктів. Ті, чиї виробництва знищені — варять своє пиво в інших пивоварнях — об’єднуються у колаборації та гостьові варки, аби продовжувати пригощати крафтом українців і не лише. 

"100 сортів пива від крафтових броварень з різних регіонів України. До пива будуть також їжа і закуски. Частину прибутку з події ми передаємо на виготовлення Punisher'a для наших збройних сил. Punisher — ударно-розвідувальний безпілотний комплекс, багаторазовий дрон для знищення окупантів. Його з 2016 року виробляє українська компанія UA Dynamics для ССО ЗСУ", — розповів Андрій Худо.

Вхід — лише за квитками. У вартість вхідного квитка входить лімітований брендований келих, кількість квитків обмежена.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах