Скільки коштує ялинка у горщику у Львові

Скільки коштує ялинка у горщику у Львові.

Скільки коштує ялинка у горщику у Львові. Фото: zahid.espreso.tv.

Дозвілля та їжа
20 грудня 2022 09:37

Усе більше українців, прикрашаючи оселю напередодні новорічно-різдвяних свят, віддають перевагу не штучним, а живим ялинкам. Але не зрубаним, а в горщиках, аби довше могли тішити своєю красою. Дехто навіть мріє про те, аби після свят висадити дерево у дворі, чи в парку. Розповімо про ціни на ялинки у горщиках у Львові у 2022 році. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у Львівському лісгоспі, ціна найдешевшого хвойного дерева у горщику — 432 гривні. Це ялина звичайна, висота якої до пів метра. Дерево висотою до 0,7 метра — 516 гривень, до 1 метра — 606 гривень, до 1,5 метра — 822 гривні. 

Ялина колюча коштує дорожче. До 0,5 метра — 606 гривень, до 0,7 метра — 762 гривні, до 1 метра — 828 гривень, до 1,5 метра — 1002 гривні. 

Скільки коштує ялинка у горщику у Львові.Скільки коштує ялинка у горщику у Львові. Фото: facebook.com/ДП "Львівський лісгосп"

"Деревця, вирощені у наших лісництвах, можуть стати окрасою вашої домівки, подарувати трохи пахощів хвої, а згодом — успішно прижитись та рости у саду, дворі чи деінде", — розповіли у Львівському лісгоспі. 

Скільки коштує ялинка у горщику у Львові.Скільки коштує ялинка у горщику у Львові. Фото: facebook.com/ДП "Львівський лісгосп"

Телефон для довідок: 097 580 68 61 (інженер лісових культур Василь Звір).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах