На Водохреща у Львові купатимуться у двох місцях — де та коли

На Водохреща у Львові купатимуться у двох місцях — де та коли.

На Водохреща у Львові купатимуться у двох місцях — де та коли. Фото: bizbi.ru.

Дозвілля та їжа
17 сiчня 2023 15:33

Хоча купання у водоймі на Водохреща й називають чужою традицією, втім, у Львові охочих пірнути у крижану купіль цього дня, як правило, є немало. Розповімо про те, де цьогоріч купатимуться на Водохреща у Львові. У 2023 році таких локацій буде дві. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Парк Горіховий гай

У четвер, 19 січня, у Львові, в парку Горіховий гай, біля озера, пройде вже традиційна купіль на Йордана. Захід відбуватиметься вже сьомий рік поспіль. 

О 12:00 годині розпочнеться чин великого освячення води, який вестиме отець Андрій із Церкви Стрітення Господнього ПЦУ. Для комфортного пірнання львів'ян буде організовано зони обігріву, роздягальні. Також протягом дня лунатимуть святкові колядки у виконанні дитячих колективів та працюватиме фуд-корт. Доступ до місця для занурення буде відкрито з 10:00 до 18:00. Вхід вільний.

Аквакомплекс Rumbambar

На території аквакомплексу Rumbambar, що у парк-готелі "Древній Град" (7-й км Київської траси) у 2023 році теж відбудеться святкування Водохреща з зануренням у крижану купіль. Охочих запрошують долучитися. 

Чин освячення води розпочнеться о 12:30. Для відвідувачів на територіїї працюватиме: басейн для купелі, роздягальні, фудзона. Вхід на територію вільний. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах