Дегустація вина, потоплення російського військового корабля, годування акул: куди піти у Львові у день Тетяни

Дегустація вина, потоплення російського військового корабля, годування акул: куди піти у Львові у день Тетяни.

Дегустація вина, потоплення російського військового корабля, годування акул: куди піти у Львові у день Тетяни. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
25 сiчня 2023 07:37

У всереду, 25 січня, святкують день Тетяни – покровительки студентства. Хоча цей день і не буде вихідним, але цікавих місць, де можна відсвяткувати іменини, Тетянам не бракуватиме. Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дегустація вина

Фото: facebook.com/PstrugHlibtaVyno.Фото: facebook.com/PstrugHlibtaVyno.

У Тетянин день, у ресторації "Пструг, хліб та вино" відбудеться гастрономічний вечір для шанувальників доброго вина.

"Сомельє готує для Вас 7 позицій різних вин, серед яких: ігристі, білі, червоні та безалкогольні вина. На дегустації ми поговоримо про найактуальніші тренди у світі вина. Що буде активно розвиватись протягом року та які вина зараз найбільше мають попит серед покупців. А шеф-кухар незмінно здивує стравами: брускетою з прошуто та в’яленими томатами, салатом з індика, стейком з червоної форелі та пюре з топінамбура, десертом крем-брюле", - розповіли організатори. 

Коли: 25 січня, початок о 19:00.

Де: вул. Братів Рогатинців, 49.

Ціна: 700 гривень.

Євген Клопотенко і шоу "Біографія"

Комедійно-просвітницьке шоу "Біографія" відбудеться у середу, 25 січня, у студії "Драбина" у Львові. На сцені ви побачите таких коміків: Тарас Яремій  - любить хінкалі, пельмені та вареники з вишнями; Славік Мартинюк  - лікар дієтолог, вправний піцейола; Свій  - той чувак, який всюди замовляє суші; Дімка Носов - ведучий цього шоу, бере в пузатці маленький борщ зі сметаною і картоплю з м‘ясом. Запрошений гість - Євген Клопотенко - відомий кухар, ресторатор, кулінарний блогер, молодець та українець!

Коли: 25 січня, початок о20:00.

Де: студія "Драбина", пл. Петрушевича, 3.

Ціна: 350 гривень.

Океанаріум

Розташований на трьох поверхах старовинного львівського будинку, де облаштовано більше двадцяти акваріумів із понад трьома тисячими мешканців підводного світу, серед яких: кольорові рибки найрізноманітніших розмірів, скати, черепахи. А в найбільшому акваріумі на гостей чекають акули з хорошим апетитом. Якщо пощастить – зможете побачити, як їх годують.

Коли приходити: 25 січня, з 11.00 до 19.00 (каса до 18:30).

Де: Океанаріум Львів, проспект Шевченка, 8.

Ціна: 275 гривень; діти 3-17 років – 195 гривень; діти до 3 років – безкоштовно. 

Дім єнота

Дім Єнота. ЛьвівДім Єнота. Львів Фото: unsplash.com

Це єдине місце у Львові, де на тварин можна не лише подивитися, але й погодувати, побавитися з ними чи зроби селфі. Безсумніву, похід на день ангела у Дім єнота запам’ятається Тетянам на усе життя.

У Руслани та Андрія Гервазюків мешкають одразу семеро єнотів, які щодня охоче зустрічають гостей. З першого погляду усі вони дуже подібні між собою. Однак господарі запевняють, що з легкістю можуть сказати, хто зараз поліз за ящик, а хто — подерся догори драбиною. От, Мишка  — тиха та ніжна, Степашка — добрий, а Сірко — прудкий, наче вовк. Господарі попереджають, що з цими маленькими злодіями потрібно бути обережними, адже вони часто витягують із кишень ключі та телефони. Відвідування Дому Єнотів проводиться за попереднім записом.

Коли: 25 січня, з 13.00 до 19.00.

Де: Дім Єнота, вул. Навколишня, 22.

Ціна: 200 гривень.

Музей науки 

Фото: museumlviv.com. Фото: museumlviv.com.

Це один із найновіших музеїв Львова. Увесь його простір заповнений маятниками, моделями, апаратами – такий собі космічний корабель, подорож у майбутнє. Моделі міняють стан, форму, положення. На кожному кроці можна самостійно виробити магнітне поле, торнадо, сніжинки. Відчути ураган на собі, управляти вітровою електростанцією, відправити пневматичні повітряні доставки між містами України і спостерігати, як їх "доставляють" по трубах.  Загалом в експозиції музею науки – близько 90 різноманітних експонатів, які інтерактивно і цікаво будуть пояснювати дітям явища природи та закони фізики. 

Найпопулярніший експонат Музею науки у Львові – зменшена модель російського крейсера "Москва", який успішно потопили ЗСУ. Зараз відвідувачі музею мають таку ж нагоду – судно має пробоїни і його можна легко пустити на дно. Це саме те, що треба Тетяні сьогодні!

Коли: щодня з 10:00 до 20:00.

Де: вул. Стрийська, 200А.

Ціна: 350 гривень для всіх відвідувачів зростом вище 90 сантиметрів. Малі діти і люди з інвалідністю заходять у музей безкоштовно. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах