Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 3-5 лютого

Куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 3-5 лютого

Куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 3-5 лютого Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
03 лютого 2023 08:20

У п'ятницю та вихідні, 3-5 лютого, у Львові відбудеться багато подій: концерти, вистави, літературні вечори. Більшість заходів спрямовані на збір коштів для Збройних сил України. Всім нам під час війни потрібно допомагати військовим, а також "перезавантажуватися". Тому VG Львів зібрав найцікавіші події вихідних в одному огляді.

STAND UP ТУР АЛЛИ ВОЛКОВОЇ "Я ТАКА ЛЮДИНА"

Фото: youtube.comФото: youtube.com

Алла Волкова – комікесса зі Львова, рездидент клубу«Каштани». Жінки цитуюють її жарти і хочуть бути її подругами. Чоловіки одночасно і хочуть, і бояться стати героями її стендапу. Але всі однаково не в змозі відвести від неї очей. Достатньо подивитися один стендап Алли Волкової -  і ви вже не можете зупинитися. Жорстко, неочікувано, іноді брудно, але незмінно дотепно. Частину зібраних коштів віддадуть на ЗСУ. 

Де: вул. Зелена, 20, Cтудія "Драбина"

Коли: 3 лютого, 19:30 - 21:30

Ціна: 250 гривень

Вечір пам'яті Андрія Кузьменка

Фото: facebook.com/skryabinofficialФото: facebook.com/skryabinofficial

Кузьма Скрябін – український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін». Герой України. Заслужений артист Автономної Республіки Крим. Людина, що на своїх виступах дарувала іншим феєрверк справжніх емоцій. Він зачаровував своєю життєлюбністю, простотою, щирістю та почуттям гумору. Його пісні не залишають байдужими, змушують задуматися, зворушують до сліз, викликають щирий сміх.

Де: вул. Вірменська, 35, Галерея «Дзиґа»

Коли: 3 лютого, 19:00

Ціна: благодійний внесок

HOOD - БЛАГОДІЙНА ВЕЧІРКА

Фото: FESTrepublic Фото: FESTrepublic

FESTrepublic анонсує Hip-Hop івент, щоб провести кайфово час, зібрати багато коштів та допомогти армії. Лайн-ап складатимуть виконавці, як нової української реп-школи, так і давно відомі титани індустрії. Лайнап : Live: PVNCH / Daniel Okaro / Izi Surf / G Grizzie / Dofamin DJ: Groozin / Twocrave / Trillium / FAT8 and friends. Місце проведення заходу виконує функцію укриття під час повітряної тривоги. 

Де: вул. Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 4 лютого, 17:00 - 21:00

Ціна: 250 гривень

ЙОРДАНСЬКА В'ЯЗАНКА

Фото: facebook.com/alumni.ucu Фото: facebook.com/alumni.ucu

Філософсько-богословський факультет УКУ запрошує на забаву "Йорданська в'язанка". Гостей запрошують провести різдвяний цикл свят. "В теплій, дружній атмосфері ми подивимось на вертеп, досхочу поколядуємо та почастуємо традиційними українськими стравами", - додають організатори. Дрес-код заходу вишиваний. 

Де: вул. Іларіона Свєнціцького, 17, Український католицький університет

Коли: 4 лютого, 16:30 - 19:00

Ціна: 100 гривень

МУЗИКА БАХА

Фото: Львівський органний зал Фото: Львівський органний зал

Виконавець: Сергій Павлів – орган. Програма: Прелюдія і фуга До мажор, BWV 531 Хоральна прелюдія “Allein Gott in der Höh sei Ehr”, BWV 717 Фантазія і фуга ля мінор, BWV 561 Маленька прелюдія і фуга соль мажор, BWV 557 Фантахія “Jesu, meine Freude”, BWV 713 Йоганн Себастьян Бах / Алессандро Марчелло - Adagio, BWV 974 Маленька прелюдія і фуга сі-бемоль мажор, BWV 560 Хоральна прелюдія “Kyrie, Gott Vater in Ewigkeit”, BWV 672 Прелюдія і фуга до мінор, BWV 54. У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце. 

Де: вул. Бандери, 8, Будинок органної та камерної музики

Коли: 5 лютого, 14:00 - 15:00

Ціна: 100 – 200 гривень

ЖАДАН. ВІРШІ

Фото: Ганна ГрабарськаФото: Ганна Грабарська

Голос сучасної української творчості, класик, письменник, громадський діяч, лауреат літературних премій, музикант та волонтер — Сергій Жадан. Він говорить та пише про те, що болить, в що хочеться вірити та чим хочеться жити, майстерно влучаючи в саме серце. У цій поезії кожен знайде частинку себе: власних почуттів, переживань та роздумів. "У холодні зимові дні зустрінемось в колі найближчих та зігріємось поезією, яка наповнює теплом. Коли, як не зараз буде кращий час, щоб любити та поширювати українську літературу?", - додають організатори. 

Де: вул. Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 5 лютого, 18:00 - 20:00

Ціна: 250 гривень

ЕКСКУРСІЯ У ІНТЕРАКТИВНИЙ МУЗЕЙ D.S.ТАЄМНА АПТЕКА

Фото: facebook.com/secret.lviv.ua Фото: facebook.com/secret.lviv.ua

Інтерактивний музей D.S.Таємна Аптека – перший інтерактивний музей фармації у серці Львова. Це туристичний простір з багатим історичним минулим, яке представлено відвідувачам у формі фільму та екскурсії до середньовічної лабораторії у таємничому підземеллі. Помічники Таємного Аптекаря приймають відвідувачів до свого секретного товариства та розкривають секрет довголіття, але лише при умові, що вони пройдуть всі випробування.

Де: пл. Соборна, 1, Інтерактивний музей "Таємна Аптека"

Коли: 3-5 лютого, 11:00 - 18:00

Ціна: 90 гривень

ТАКУЯ ШЕГІШИТА. СИМФОНІЧНИЙ КОНЦЕРТ

Фото: Львівський органний залФото: Львівський органний зал

Східний погляд на європейську музику. Луганський симфонічний оркестр і дириґент з Японії Такуя Шегішіта здивують інтерпретацією творів Антоніна Дворжака та Михайла Вербицького. Що ж об’єднує ці дві симфонії? Це національний колорит, опора на музичні джерела Чехії та України, слов’янська наспівність, народна щирість та енергія. Цікаво, що обидва симфонічні цикли – і маленька за класичними мірками симфонія Вербицького (1870), і зразкова по формі симфонія Дворжака (1889) – це справді довершені твори, що демонструють професіоналізм, смак та оркестрову майстерність обох композиторів. 

Де: вул. Бандери, 8, Будинок органної та камерної музики

Коли: 5 лютого, 19:00 - 20:00

Ціна: 100 – 200 гривень

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах