День святого Патрика: як святкуватимуть у львівських пабах — афіша подій

День святого Патрика: як святкуватимуть у львівських пабах — афіша подій.

День святого Патрика: як святкуватимуть у львівських пабах — афіша подій. Фото ілюстративне: travelandleisure.com.

Стиль життя
14 березня 2023 14:12

17 березня — День святого Патрика — небесного покровителя Ірландії. Його відзначають щороку у день смерті святого. Це державне свято в Ірландії, яке символізує прийняття країною християнства, також активно відзначається ірландською діаспорою в усьому світі. Цього дня проводять "зелені" костюмовані паради, танцють національні танці й п'ють віскі. Розповімо про те, як святкуватимуть День святого Патрика 2023 у львівських пабах — афіша подій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

День святого Патрика у Львівському Університеті Крафтового Пива імені Святого Христофора

День святого Патрика у Львівському Університеті Крафтового Пива імені Святого Христофора.День святого Патрика у Львівському Університеті Крафтового Пива імені Святого Христофора. Фото: pexels.com.

У святкуванні Дня Патрика тісно переплітаються християнські й язичницькі традиції, і саме це робить його таким популярним у всьому світі. 

День святого Патрика прийнято зустрічати в зеленому одязі (зелений – колір весни й Ірландії). Також символом свята є трилисник. Ним прикрашають костюми, вплітають у волосся, з ним п'ють віскі. Третій символ, неабияк популярний і серед дітей, і серед дорослих, Лепрекон – чарівник, який здійснює бажання.  Тож у п'ятницю, 17 березня, не баріться – одягайтеся у зелене, беріть друзів і гайда у Львівському Університеті Крафтового Пива імені Святого Христофора. Організатори обіцяють нові знайомства, цікаве спілкування і багато доброго пива.

Де: Львівський Університет Крафтового Пива ім. Св. Христофора, вулиця Франка, 3.

Коли: 17 березня, 12:00 - 22:00.

Ціна: вхід вільний. 

Квіз до Дня святого Патрика у Re:bro

Квіз до Дня святого Патрика у Re:bro.Квіз до Дня святого Патрика у Re:bro. Фото: pexels.com.

Тематичний квіз до Дня святого Патрика, присвячений улюбленому святу не тільки ірландців, а й любителів відпочинку у пабах — відбудеться 14 березня у пивному ресторані здорового харчування Re:Bro у Львові. 

За словами організаторів, у грі буде багато алкоголю, традицій, зеленого та, звісно ж, Патрика, Ірландії й святкувань. Цей квіз є трохи складнішим, ніж наші попередні — цікаво буде командам будь-якого рівня: від натренованих гравців до новачків, для яких ця гра стане першою.

Для відповіді на більшість запитань знадобиться лише логіка команди, проте знання різноманітного алкоголю й Ірландії може дуже стати в нагоді. Складність гри — середня, але складніші запитання теж є. У команді до 8 гравців вартість. Попередня реєстрація обоав'язкова. 

Де: Re:bro. Пивний ресторан здорового харчування, вулиця Героїв УПА, 73.

Коли: 14 березня, 19:00 - 21:00.

Ціна: 100 гривень. 

День святого Патрика у колі крафту в пабі П’яна Качка

День святого Патрика у колі крафту в пабі П’яна Качка.День святого Патрика у колі крафту в пабі П’яна Качка. Фото: pexels.com.

Паб "П’яна Качка" у День Святого Патрика запрошує охочих випити справжного ірландського пива, під справжню ірландську музику, щоб вшанувати справжню ірландську подію. 

Де: Паб "П’яна Качка", вулиця Братів Рогатинців, 45.

Коли: 17 березня, 12:00 - 23:00.

Ціна: вхід вільний. 

День святого Патрика у П'ятому підземеллі

День святого Патрика у П'ятому підземеллі.День святого Патрика у П'ятому підземеллі. Фото: unsplash.com.

Дні Святого Патріка відбудуться у П'ятому триватимуть з 17 до 19 березня. З нагоди свята сюди завітає особливий гість — Лепрекон. Він розкаже, що десь серед старовинних склепінь захований горщик із золотом, який терміново треба буде знайти, звичайно ж, за винагороду — келих доброго монашого пива. 

Де: Ресторан "П'яте підземелля", площа Ринок, 5.

Коли: 17 - 19 березня, 10:00 - 23:00.

Ціна: вхід вільний. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах