Не проґав: найгучніші фестивалі серпня у Львові

Не проґав: найгучніші фестивалі серпня у Львові.

Не проґав: найгучніші фестивалі серпня у Львові. Фото: bazarmedia.info.

Дозвілля та їжа
02 серпня 2023 07:51

Попри повномасштабну війну в Україні, фестивальне життя у Львові триває. В останній місяць літа у місті Лева відбудеться кілька дуже цікавих заходів: Україна починається з тебе, Summer Anime&K-pop Fest, Фестиваль Оплесків, Музика в старому Львові та Кракові, Шампанські очі, Сорочинський ярмарок.

Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Україна починається з тебе

Львів'ян і гостей міста запрошують на благодійний фестиваль, який відбудеться 6 серпня з 13:00 до 19:00 на площі Маланюка.

На фестивалі будуть організовані різноманітні майстер-класи, спеціально розроблені для дітей різного віку: майстер-клас з миловаріння, майстер-клас із виготовлення фігурок із соломи, майстер-клас зі створення барвистих бантиків та браслетиків, майстер-клас зі створення малюнків на глині.

Також на фестивалі буде благодійний ярмарок, фотозона, фудкорти та розіграш призів. 

Коли: 6 серпня, 13:00-19:00.

Де: площа Маланюка.

Ціна: безкоштовно.

Summer Anime&K-pop Fest 

Фестиваль для шанувальників аніме (японської анімації) і k-pop (корейської поп-музики) відбудеться у Львові 6 серпня.

У програмі: концерти запрошених спеціальних гостей (SAИA Taki3awa (Японія) та Vioria (Україна), косплей-дефіле, K-pop cover dance виступи, Аніме та K-pop фотозона і ярмарок.

Коли: 6 серпня, 15:00-19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 350 гривень.

Львівський фермерський ярмарок

Львів'ян і туристів запрошують відвідати Фермерський ярмарок у Львові, який проходить щосуботи на Площі Ринок з 10:00 до 16:00. Відвідувачам пропонують широкий вибір органічних овочів, соковитих фруктів, натурального меду, домашнього молока та сиру, свіжих яєць, хліба з пекарень, солодощів і багато іншого. 

Ця щорічна міська традиція створена для підтримки наших місцевих фермерів та сприяння розвитку культури споживання локальних продуктів. 

Коли: 5, 12, 19 та 26 серпня, 13:00-19:00.

Де: площа Ринок.

Ціна: безкоштовно.

Фестиваль Оплесків

13 серпня львів'ян та гостей міста запрошують на бурхливий Фестиваль Оплесків у !FESTrepublic, щоб трохи поспілкуватися і посміятися. 

"П'ять сцен. Стендап, імпровізаційні авторські шоу, поезія і музика. Фудкорти, коктейлі, пиво. Традиційний збір коштів на підтримку ЗСУ. А потім великий фінал — всі разом будемо співати "Родина, родина". Програму і лайнапи сцен оголошуватимемо вже скоро", — запрошують організатори.

Коли: 13 серпня, 14:00-22:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 250 гривень.

Музика в старому Львові та Кракові 

Цьогорічний Міжнародний фестивальний проєкт Музика в старому Львові та Кракові буде ювілейним – десятим і триватиме з 15 до 31 серпня. 

Вперше фестиваль Музика в старому Львові стартував у серпні 2014 року в партнерстві з відомим та авторитетним в світових, зокрема європейських музичних колах, польським фестивалем з півстолітньою історією Музика в старому Кракові.

Вже десять років всупереч непростим обставинам (2014 – рік вторгнення Росії; 2019-22 роки – пандемії Covid-19; 2022-23 – повномаштабна війна в Україні) фестиваль обʼєднує не просто міста – він обʼєднує народи.  

Коли: 15-31 серпня, 17:00-19:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7 та інші локації.

Ціна: 150 гривень.

Шампанські очі

У Львові відбудеться фестиваль до 55-річчя Кузьми Скрябіна. Батьки Андрія Кузьменка запрошують усіх поспівати разом у день народження легендарного артиста – 17 серпня. 

Фестиваль об’єднає на одній сцені усіх найвідоміших українських зірок, серед яких Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Тарас Тополя, Михайло Хома, Pianoбой, Арсен Мірзоян, DILYA, Lizgunova, Ivan NAVI та інші популярні виконавці заспівають найкращі пісні Скрябіна. 

Коли: 17 серпня, 18:00-20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 790 гривень.

Сорочинський ярмарок

Цьогоріч Сорочинський ярмарок, який традиційно щороку проходив у Великих Сорочинцях на Полтавщині, вперше в історії відбудеться у Львові. Про це повідомили організатори ярмарку.

Рішення про проведення ярмарку у Львові публічного оголосили ще у травні цього року. Організатори хотіли провести захід, але потрібно було не наражати на небезпеку учасників і відвідувачів. Організатори пояснювали, що перебування великої кількості відвідувачів на відкритій місцевості є ризикованим, адже у Великих Сорочинцях відсутні належним чином облаштовані укриття. 

Коли: 24-27 серпня, 10:00-19:00.

Де: Палац мистецтв (вулиця Коперника, 17).

Ціна: наразі невідомо. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах