Безкоштовна кава, екскурсії, квитки на концерт і в кіно: у Львові по-особливому вітатимуть з Днем вчителя

Безкоштовна кава, екскурсії, квитки на концерт і в кіно: цього року у Львові по-особливому вітатимуть з Днем вчителя.

Безкоштовна кава, екскурсії, квитки на концерт і в кіно: цього року у Львові по-особливому вітатимуть з Днем вчителя. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
29 вересня 2023 10:15

Щороку в першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. З цієї нагоди управління освіти запустило загальноміську ініціативу «Подякуй вчителю»: впродовж трьох днів вчителі матимуть нагоду безкоштовно відвідати театр, музей чи екскурсію або ж пригоститись кавою. Загалом місто підготувало для освітян близько 7000 безкоштовних пропозицій, щоб подякувати їм за їх працю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Цього року ми проведемо дуже класну акцію до Дня вчителя та подякуємо тим людям, які дуже багато зробили для нас, для нашого розвитку та освіти. Ми залучили представників бізнесу та різні міські заклади, кожен з яких запропонував свої безкоштовні атракції для вчителів: квитки в театр, музей, кіно, кава, екскурсія та багато іншого. Такою загальноміською акцією ми хочемо вкотре наголосити, наскільки вчителі важливі для нас і ми завжди вдячні їм за їх працю. Також акція буде стосуватись працівників дошкілля, адже вони теж напередодні мали професійне свято і роблять великий внесок в розвиток наших дітей», – розповів керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Акція працюватиме в такий спосіб: кожен вчитель та вихователь дитячого садочка отримає флаєр «Найкращий вчитель зі Львова», який зможе обміняти на ту послугу, яку захоче. Флаєром можна буде скористатись лише 1 раз у період з 29 вересня до 1 жовтня.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах