У львівських парках встановили нові безпечні годівнички

У львівських парках встановили нові безпечні годівнички.

У львівських парках встановили нові безпечні годівнички. Фото: city-adm.lviv.ua.

Дозвілля та їжа
22 сiчня 16:38

З настанням холодів у двадцяти львівських парках встановлено безпечні дерев’яні годівнички. Відтак, завдяки їх встановленню та регулярній підгодівлі птахів, у парках Львова вже з’явились нові крилаті відвідувачі. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Взимку і особливо в мороз вкрай важливо підгодовувати дрібних горобиних птахів, адже природні запаси їхньої їжі різко зменшуються", - зазначила заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Оксана Луцко.

У львівських парках встановили нові безпечні годівнички.У львівських парках встановили нові безпечні годівнички. Фото: city-adm.lviv.ua.

Загалом встановлено 60 годівничок у двадцяти львівських парках, зокрема: 700-річчя Львова, Замарстинівському, Під Голоском, На Валах,  імені І. Франка, Святого Івана Павла II  Папи Римського, Горіховому Гаю, Піскових Озерах, Боднарівці, Високому замку, Снопківському, Залізній Воді, лісопарку Погулянка, Личаківському, Озеро Левандівське, імені І. Виговського, Левандівському, Скнилівському, лісопарку Білогорща та сквері на вул. Кривоноса.

В управлінні екології та природних ресурсів закликають мешканців теж долучись та встановлювати годівнички біля своїх будинків.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах