Найдешевші санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024

Найдешевші санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024.

Найдешевші санаторії Трускавця для сімейного відпочинку: огляд із цінами 2024. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
18 лютого 07:59

Попри війну та стрімкий ріст цін, відпочивати потрібно всім. Адже життя — найцінніше, що у нас є, а здоров'я — найкраща інвестиція у майбутнє. Поїздка у санаторій — це завжди хороша ідея.

У цьому матеріалі розповідаємо про найдешевші санаторії у Трускавці для сімейного відпочинку, особливості лікування та ціни 2024. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Санаторій "Либідь" у Трускавці

Розташований на околиці курортного міста, але для шанувальників піших прогулянок це буде перевагою. Окрім того, за словами лікарів, найкраще мінеральна вода "Нафтуся", якою славиться Трускавець на увесь світ, діє саме у дуеті з теренкуром. 

Санаторій Либідь у Трускавці.Санаторій Либідь у Трускавці. Фото: truskavets.ua.

Санаторій розрахований на 60 відпочивальників, має власний бювет і невеликий парк довкола. 

Показання для лікування у санаторії "Либідь": хронічний простатит, сечокам'яна хвороба, запальні процеси печінки, жовчовивідних шляхів, стан післядистанційної літотрипсії (дроблення каменів), літогенні діатези, запальні процеси шлунково-кишкового тракту в стадії ремісії, ожиріння, остеохондроз хребта.

Як видно з відео YouTube-блогера Львів Депо, з центру курорту до санаторія "Либідь", непоспішаючи, можна дійти за 18 хвилин.

У вартість путівки входить: проживання, трьохразове харчування (заказна система) і лікування. Увага! Процедури надаються через день протягом всього періоду перебування в санаторії (окрім неділі).

Переглянути сайт санаторію "Либідь". 

Ціна путівки за добу з людини: від 775 гривень.

Адреса: санаторій "Либідь", вулиця Данилишиних, 50.

Санаторій "Аркада" у Трускавці

Розташований біля залізничного вокзалу у Трускавці (одна хвилина неспішного ходу), тож вам не доведеться витрачатися на таксі. На запитання про те, чи не буде шумно жити неподалік залізничної колії, відповімо: ні! Не турбуйтеся, до курорту курсують лише два пасажирські потяги на добу і стільки ж електричок, а вантажні сюди не їздять взагалі. 

Профіль сатанаторію "Аркада": лікування захворювань органів травлення (хронічні захворювання жовчовивідних шляхів, шлунку, 12-палої кишки, підшлункової залози, кишечника); лікування захворювань сечовивідної системи (хронічні запальні процеси нирок, сечового міхура, простати); захворювання ендокринної системи; захворювання периферичної нервової системи; захворювання опорно-рухового апарату; гінекологічні захворювання.

У вартість путівки входить: проживання, триразове харчування, базове санаторно-курортне лікування.

Переглянути сайт санаторію "Аркада".

Ціна путівки за добу з людини: від 790 гривень.

Адреса: санаторій "Аркада", вулиця Річки, 21.

Санаторій Кристал у Трускавці

Один із понад півдесятка санаторіїв-тисячників міста-курорту, який нині тримається на плаву. Розташований у так званій "зоні відчуження", неподалік численних недобудів і неробочого бювету.

На щастя, на першому поверсі санаторію є свій бювет. Серед інших переваг "Кристалу" — близькість до курортного парку і неймовірні краєвиди з вікон.

Основною спеціалізацією санаторію є лікування і профілактика хвороб: сечового міхура, нирок, шлунка і кишечника, підшлункової залози, жовчного міхура. Також у "Кристалі" пацієнтам надають допомогу в лікуванні супутніх хвороб: суглобів, хребта, серця і судин, легенів, нервової системи.

У вартість путівки входить: проживання, триразове харчування, консультація лікаря, курс прийому води у бюветі, курс лікувальних процедур.

Переглянути сайт санаторію "Кристал". 

Ціна путівки за добу з людини: від 804 гривень.

Адреса: санаторій "Кристал", вулиця Суховоля, 60.

Санаторій Арніка у Трускавці

Невеликий санаторій біля залізничного вокзалу у Трускавці, розрахований на 80 відпочивальників. Тут можна не тільки  "провітрити голову" і "перезавантажитися", а й оздоровитися чистим повітрям і чудотворною лікувальною водою "Нафтуся", яка окрім лікувальних властивостей для захворювання печінки, нирок, кишківника, залоз внутрішньої секреції має імуностимулюючу і протизапальну дію.

Санаторій Арніка у Трускавці.Санаторій Арніка у Трускавці. Фото: truskavets.ua.

Санаторій "Арніка" здійснює лікування: печінки, жовчовивідних шляхів в стадії ремісії; жовчнокам’яної хвороби без ускладнень, а також після оперативного втручання; моторних захворювань жовчовивідних шляхів; запальних процесів шлунково-кишкового тракту в стадії ремісії; залишкових явищ хвороби Боткіна; порушення обміну речовин; цукрового діабету; хронічних запальних процесів нирок і сечовидільних шляхів без вираженого підвищення артеріального тиску; сечокам'яної хвороби з наявністю каміння і стану після оперативного, інструментального видалення каміння через 1,5-2 місяці; сечових діатезів; статевих розладів у чоловіків.

У вартість путівки входить: проживання, триразове харчування, лікування.

Переглянути сайт санаторію "Арніка".

Ціна путівки за добу з людини: від 1470 гривень.

Адреса: санаторій "Арніка",  вулиця Біласа, 12а.

Санаторій Молдовау Трускавці

Розташований у зеленій зоні Трускавця, має власний парк. "Родзинкою" "Молдови" є спа-центр. Мешканці санаторію мають можливість відпочивати там зі знижкою.

Санаторій спеціалізується на: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; гепатобіліарної системи; сечостатевої системи; обміну речовин; опорно-рухового апарату.

У вартість путівки входить: проживання в номері, харчування триразове замовне дієтичне, базове лікування за призначенням лікаря. 

Переглянути сайт санаторію "Молдова".

Ціна путівки за добу з людини: від 1500 гривень.

Адреса: санаторій "Молдова", вулиця Городище, 12.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах