Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 травня
Дозвілля та їжа
16 травня 15:33
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 травня. Фото: kino-teatr.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

13 вбивць

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Бойовик, драма. Великобританія, Японія, 2010 р.

Режисер: Такаші Мііке

В ролях:

Кодзі Якусе

Цуєсі Іхара

Дія стрічки вміщено в епоху сьогунів, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого імператора, виконати яку виявляється не так просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія в десять разів перевищує кількість людей, які роблять замах на його життя.

Обмін

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Військовий, драма. Україна, 2022 р.

Режисер: Володимир Харченко-Куликовський

В ролях:

В'ячеслав Довженко

Єгор Козлов

Дмитро Лінартович

Як віддати батьківський обов'язок по той бік лінії фронту? Чому вбиватиме лікар і коли вірити ворогові? Чим війна на сході України не схожа на жодну іншу війну у світі? Військова драма про історію двох сімей, де дорослі чоловіки взяли до рук зброю, потім схрестили свої долі.

Пробивний чувак

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Бойовик. США, Німеччина, ПАР, 2023 р.

Режисер: Моріц Мор

В ролях:

Білл Скарсгард

Джессіка Рот

Мішель Докері

Рейтинги шоу, де люди вбивають один одного найвигадливішими способами, стрімко злетіли до небес! Проте, організатори цього проекту перейшли кордон, коли вбили сім'ю 9-річного хлопчика. Тепер він готовий на все заради помсти. Його план досить простий. Спочатку вирости і стати сильнішим. Потім пройти тренування у шаленого майстра бойових мистецтв. І, нарешті, грандіозно повернутися на криваве шоу, щоб зробити ефектну розплату!

Відблиск

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Драма. Україна, 2021 р.

Режисер: Валентин Васянович

В ролях:

Роман Луцький

Ніка Мислицька

Надія Левченка

Український громадянський, а згодом військовий хірург Сергій потрапляє у полон російської армії під час російсько-української війни на сході України. Перебуваючи у полоні, Сергій стає свідком страшних сцен приниження, знущання та тортур українців російськими окупантами. Під час обміну полоненими між Україною та Росією Сергій звільняється з полону, повертається у своє колишнє громадянське життя та намагається знайти сенс життя шляхом відновлення стосунків із колишньою дружиною та їхньою дочкою. Він по-новому вчиться бути людиною, бути батьком, який вміє любити та підтримувати своїх близьких.

Уявні друзі

Рейтинг IMDB: 6.5/10

Драма, комедія. США, 2024 р.

Режисер: Джон Красінскі

В ролях:

Райан Рейнольдс

Кейлі Флемінг

Джон Красінскі

Фантастична історія розповідає про дівчинку, на ім'я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів — фантастичних істот, яких кожна людина колись вигадувала. Розуміючи свою суперсилу, Бі вирушає в чарівну подію, щоб відновити зв'язок між забутими уявними друзями та їхніми дітьми.

Пригоди Бігфутів

Рейтинг IMDB: 6/10

Комедія, пригоди. США, 2024 р.

Режисери: Девід Зеллнер, Нейтан Зеллнер

В ролях:

Джессі Айзенберг

Райлі Кіо

Крістоф Заєць-Денек

Комедія про таємне життя бігфутів від продюсера Арі Астера – режисера фільмів "Сонцестояння" та "Спадковість" та братів Зеллнерів із Джессі Айзенбергом у головній ролі. Глибоко в незайманих хащах, де ще не наслідила людина, ховається незвичайна родина. Вони загадкові нелюдимі і їх ніхто не бачив... досі. Це треба побачити, щоби повірити!

Таро

Рейтинг IMDB: 5/10

Жахи. США, 2024 р.

Режисери: Спенсер Коен, Анна Халберг

В ролях:

Авантика Ванданапу

Харрієт Слейтер

Джейкоб Баталон

Коли група друзів порушує священне правило ворожіння на Таро - ніколи не користуватися чужою колодою - вони несвідомо випускають на волю зло, що ховається в картах. Тепер їм доведеться постати перед долею і вступити в гонку зі смертю, щоб уникнути майбутнього, передбаченого ворожінням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах