Для затримання велосипедистки у Львові патрульні викликали спецпідрозділ ТОР

Для затримання велосипедистки у Львові патрульні викликали спецпідрозділ ТОР.

Для затримання велосипедистки у Львові патрульні викликали спецпідрозділ ТОР. Фото: скріншот із відео.

Дозвілля та їжа
16 травня 15:45

У Львові задля затримання велосипедистки, яка їхала тротуаром і відмовилася показати документи, патрульні викликали спецпідрозділ ТОР. Інцидент стався у середу, 15 травня, на вулиці Володимира Великого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила Львівська асоціація велосипедистів, інцидент трапився біля ресторану McDonald's. Велопатрульні зупинили велосипедистку, яка їхала тротуаром. Варто зауважити, що велодоріжка закінчується біля перехрестя з вул. Княгині Ольги і саме в цьому місці її немає.

Як видно з відео очевидців, на вимогу поліцейських показати документи, велосипедистка відмовилася. Після словесного конфлікту велопатрульні викликали на підмогу спецпідрозділ ТОР, працівники якого прибули на місце події у повному спорядженні та з автоматами. 

У результаті поліцейські силоміць затримали велосипедистку – її повалили на тротуар, вдягли наручники, після чого заштовхали у поліцейський мікроавтобус. Перехожі намагалися перешкодити силовому затриманню жінки, але їх попередили про відповідальність за перешкоджання роботі поліції.

«Відомо про застосування спецзасобів та фізичної сили до велосипедистки, її заштовхали в бус і відвезли в Франківський райвідділ, звідки її забрала карета швидкої допомоги», – йдеться в повідомленні асоціації.

За даними очевидців, у травмпункті у велосипедистки діагностували множинні забої, розтягнення зв’язок плечового суглоба, підшкірні гематоми обох передпліч тощо.

У Патрульній поліції Львівської області відреагували на ситуацію так: "У соцмережах розповсюджують відео за участю велопатруля та інших підрозділів патрульної поліції Львівської області. Наразі за фактом події, задля перевірки законності дій поліцейських, розпочато службове розслідування".

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах