Вихідні у Львові: куди піти 10-11 серпня

Вихідні у Львові: куди піти 10-11 серпня.

Вихідні у Львові: куди піти 10-11 серпня. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
09 серпня 08:35

Національний телепроект Українська пісня, екскурсія квітусим Ботсадом, Ярмарок на Сихові – цього вікенду у місті Лева нудно не буде. У цьому матеріалі розповідаємо про те, куди піти у Львові на вихідні, 10-11 серпня. Дивіться повну афішу Львова.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Українська пісня. Національний телепроект

Українська пісня. Національний телепроект.Українська пісня. Національний телепроект. Фото: facebook.com/uapisnya

Відомий телепроект "Українська пісня" – цьогоріч відбудеться 10 серпня на локації !FESTrepublic у Львові. Учасники проекту: молоді виконавці, які проходять відбір професійним журі на участь у проекті. 

На гостей чекає 40 музикантів та 13 топових артистів. Зокрема: Олег Скрипка, Арсен Мірзоян, Міша Крупін, MELOVIN, Анна Трінчер, Андрій Кравченко,Круть, NAZVA, Alena Omargalieva, Мʼята, Yagoda, Анна Буткевич, ДикоBrass та інші запалять сцену у супроводі симфонічного оркестру. 

Коли: 10 серпня, 17:00-23:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 549 гривень.  

Музика Вівальді

На концерт органних творів музики Вівальді у виконанні Олени Мацелюх запрошує Львівський органний зал 10 серпня. Навіть через кількасот років гармонійне поєднання шаленого ритму і водночас спокою музики Вівальді залишається актуальним і сьогодні. 

Його твори впізнавані з перших звуків. Йоганн Себастьян Бах був сучасником Вівальді. Музика італійця настільки вразила його, що Бах створив нове аранжування, додав творчу індивідуальність, але не зруйнував унікальності оригінальних творів. 

Дивіться програму

Коли: 10 серпня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-250 гривень.  

Жоржиновий рай. Екскурсія у Ботсад

Жоржиновий рай. Екскурсія.Жоржиновий рай. Екскурсія. Фото: facebook.com/botsad.lnu

Ботанічний сад Львівського Національного університету імені Івана Франка запрошує помилуватися жоржинами, а також лілійниками, лататтями і гортензіями, запрошуючи на екскурсію "Жоржиновий рай". Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. 

Щоб потрапити в сад необхідно попередньо записатись.

Коли: 11 серпня, 10:00-18:00.

Де: Ботанічний сад Львівського університету імені Івана Франка, вулиця Черемшини, 44.

Ціна: 70-100 гривень.  

Ярмарок на площі біля Центру Довженка

Ярмарок на площі біля Центру Довженка.Ярмарок на площі біля Центру Довженка. Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 11 серпня, у Львові на площі біля Центру Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81, відбудеться ярмарок соціальних підприємств. Тут будуть два десятки підприємств, які мають важливі соціальні місії. Львів’ян та гостей міста запрошують відвідати ярмарок та підтримати соціальний бізнес. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На ярмарку відвідувачів чекають прикраси з натурального каміння, шопери, текстильні ляльки, вироби з джинсу, з паперової лози, натурального шнура (сумки, кошики, підтарільники), декоративні вази, підсвічники, кашпо, дитячі аксесуари, товари з харчового силікону для малюків, аромасвічки та декор для дому. Також тут можна буде посмакувати пряниками, джерками (сушеним м'ясом), спробувати горіхові пасти, соуси і снеки.

Коли: 11 серпня, 11:00-17:00. 

Де: площа біля Центру Довженка, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: вхід вільний.

New Brain Trio & Michael Balog

Київ і Львів, New Brain Trio та Michael Balog об’єднаються, щоб дати концерт у Jam Factory Art Center.

У Львові New Brain Trio & Michael Balog виступатимуть у незвичному для себе форматі. Окрім експромтів «тут і зараз», прозвучать підготовлені твори, а також композиції зі свіжого, ще не опублікованого альбому New Brain Trio, який присвячений творчості Миколи Леонтовича. 

New Brain Trio – київський колектив, якому вже близько 10 років. Гурт брав участь у таких фестивалях, як JazzBez, Gogol Fest, White Nights UA, Jazzomyr, Arsenal Open Air, Leopolis Jazz Fest та інші.

Разом із New Brain Trio на сцені гратиме Михайло Балог – саксофоніст, мультиінструменталіст, композитор і засновник музичної школи Vedel School у Львові. 

Коли: 11 серпня, 19:00.

Де: Jam Factory Art Center, вулиця Механічна, 5.

Ціна: 350 гривень. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах