Економити електроенергію: коли вимикатимуть освітлення головної ялинки міста

Фото: novyny.lviv.ua

Фото: novyny.lviv.ua

Комуналка
25 грудня 2014 11:17

Не зважаючи на економію електроенергії та хаотичні відімкнення світла напередодні Нового року й різдвяних свят місто буде сяяти. Як і минулого року центр Львова прикрасять ілюмінацією, кількості сяючих лампочок не збільшуватимуть і не зменшуватимуть. Економитимуть тільки вимикаючи ілюмінацію головної ялинки на ніч. 

За словами чиновників, підсвітка пам’яток не є дуже енергоємною. ЛКП відповідає за освітлення 11 таких об’єктів, зокрема, вежі Корнякта, Домініканського собору, храму Марії Сніжної, Органного залу, пише Львівська пошта

- Гірлянд у центрі нових немає, по деревах кілька штук, ті що були, ті й залишились. Цього року ялинка світитиме лише до 12 години у будні, а на свята – цілу ніч. Про інші об’єкти немає чого казати, ніхто ще ніяких вказівок по відключенню освітлених об’єктів міста заради економії не давав. Ми влітку економили багато. А зараз рано темніє і пізно розвиднюється, то яка економія. За літо зекономили 800 тисяч гривень, – розповів заступник директора ЛКП “Львівсвітло” Михайло Трач. 

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Трагедія у Львові: версія загибелі 9-річного хлопчика приголомшує

Поздоров з Різдвом: яке сьогодні свято і у кого іменини 25 грудня

Мешканців і гостей Львова просять святкувати тихіше

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах