Які вулиці у Львові, Винниках та Рудному залишаться без світла

фото:www.unian.ua

фото:www.unian.ua

Комуналка
21 квiтня 2015 09:39

21 квітня через проведення планових ремонтних робіт у Залізничному, Сихівськом, Франківськом та Шевченківському районах Львова, Винниках та Рудному з 8.00 до 17.00 вимикатимуть електроенергію. Про це повідомляє ПАТ "Львівобленерго".

У Залізничному районі без електроенергії будуть вул. Зоряна, 28,29 та вул. Садова, 2а. 2в.

В Личаківському районі від електропостачання відключать від електропостачання всі будинки на вул. Солодовій, Пісковій, Вишинського.

У Сихівському районі знеструмлять будинки за адресами: вул.Межова, Перелітна, Розвилиста, Шахтарська, Навроцького, Сливова – всі; вул.Угорська, 21-27,20-26; пр.Червоної Калини, 1-7,2-12.

У Франківському районі не буде світла за адресами: вул.Бойчука, 3,3а,5; Володимира Великого, 26,30,32,86, Айвазовського, 22.

У Шевченківському районі без електроенергії залишаться всі будинки на вул. Ковалика та Бедзика, а також будинки № 297-307 на вул.Шевченка.

У Рудному знеструмлять всі будинки на вулицях Й.Сліпого, Барницького, Героїв Небесної Сотні, Коновальця, Шашкевича, Шухевича, Вербицького, Яворницького, Марченка, Стецька, Героїв УПА.

У Винниках припинять електропостачання до всіх будинків на вулицях Кільцевій, Простій, Молодіжній, Катермака, Хмельницького, Шевченка, Калнишевського, Гагаріна, Мирній, Шашкевича, Довбуша, Стефаника, Забава, Декабристів,  Звенигородській, Джерельній, Грушевського, Спортовій, Ломоносова, Луговій, Сагайдачного, Корчевського, Кармелюка, Дмитренка, Береговій, Звенигородській.

Ще новини Львова:

Лоукостер Atlasjet літатиме зі Львова до Болгарії і Хорватії 

Порошенко на Львівщині пообідав з американськими солдатами (фото) 

У Львові до Дня боротьби з меланомою можна буде безкоштовно обстежитися

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах