Отримай відповідь: чи відмовлятимуть львів’янам у субсидіях через неточні цифри

Фото взято с сайту http://glavnoe.ua/

Фото взято с сайту http://glavnoe.ua/

Комуналка
25 травня 2015 12:02

У квітні кожна сім’я на Львівщині отримала бланки, понад 900 тисяч комплектів, заяви та декларації для звернення за субсидіями.

Органи соціального захисту зараз перевіряють право на призначення субсидій та визначають її розмір. У десятиденний термін після запитів у служби мешканця мають повідомити про призначення чи не призначення допомоги на оплату житлово-комунальних послуг.

Директор департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Мартиняк розповів, за яких умов органами соцзахисту може бути відмовлено у призначенні субсидії.

"Якщо виникла помилка при заповненні декларації, скажімо, людина помилилась на 3-4 тисячі гривень, відмови від управління соціального захисту не буде. Ми подаємо запит і це вважається технічною помилкою. Робимо перерахунок, повідомляємо людині і субсидія буде однозначно призначена. Є один випадок, коли у субсидії буде відмовлено, якщо заявник працює на двох організаціях, одні доходи показує, а інші приховує, то видача субсидії призупиняється. Таких прикладів у нас немає і думаю не буде", - роз’яснив Василь Мартиняк, інформує кореспондент "Погляду".

За його словами, органи уже налагодили співпрацю з фіскальною службою.

При цьому посадовець нагадав, що відповідно до спрощеного порядку призначення субсидії, мешканець повинен подати тільки заяву та декларацію.

"Тепер фактично скасовуються всі обмеження, є лише одна компонента, при якій субсидія не призначається – це дороговартісна покупка у розмірі 50 тисяч + 1 гривня. Також надається право на субсидії особам, які орендують житло і оплачують послуги на підставі письмового договору", - розповів Василь Мартиняк.

Також посадовець нагадав, що повторне призначення субсидій автоматизоване. 

Львів у новинах

EasyWay: GPS-дані по Львову більше не доступні

У Львові донеччанин вночі намагався пограбувати АЗС

Аншлаг навіть після смерті: як пройшов концерт пам'яті Кузьми Скрябіна [фото, відео]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах