Як відрізнити працівників "Львівгазу" від шахраїв"

фото з сайту  bc-news.com.ua

фото з сайту bc-news.com.ua

Комуналка
01 жовтня 2015 15:03

Половина львів’ян, яким потрібно встановити газові лічильники просто не впускають працівників "Львівгазу" до своїх помешкань. Про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник управління експлуатації газового господарства Львова Павло Сербан.

За словами  П. Сербана, з тих шести тисяч дев’ятиста квартир у Львові, де ще потрібно встановити лічильники, половина мешканців свідомо не хочуть цього робити.

"Наші бригади і зранку і ввечері обходять всі ті квартири, де ще досі немає лічильників і навіть попередньо домовляються з мешканцями на конкретний день. Але, як тільки приїжджає наша бригада квартира чомусь зачинена, людей немає. Тобто це найбільша проблема, чому ми не можемо оперативно всім встановити лічильники", – розповів П. Сербан.

12047051_1060382350640165_5325893565286215064_n

Окрім того, як додав П. Сербан у Львові залишається багато адрес, де щоб встановити лічильник потрібно багато часу та ресурсів. Тому, щоб всім встановити лічильники "Львівгаз" вивішує у під’їздах оголошення, та співпрацює з ЖЕКами та ОСББ.

" Ми працюємо з усіма можливми структурами, щоб вони теж долучались до переконування мешканців будинків організовано встановлювати лічильники на газ", – додав П. Сербан.

Нагадаємо, що квартири у яких до 1 січня не буде газових лічильників взимку будуть без блакитного палива.

"Львівгаз" пояснює, як відрізнити його працівників від шахраїв

ПАТ "Львівгаз" застерігає мешканців Львівської області, що допускати працівників товариства  до свого помешкання для обслуговування газового обладнання та здійснення контролю оплати за використане блакитне паливо лише за наявності посвідчення відповідного зразка. Про це інформує прес-служба “Львівгазу".А саме документ повинен містити таку інформацію: прізвище, ім’я по батькові працівника; посаду; фотокартку; печатку ПАТ "Львівгаз" з лицьової та зворотної сторони.

"Львівгаз" наголошує, що його працівники не мають права отримувати гроші від споживачів. У разі виявлення фактів неправомірного вимагання коштів “Львівгаз” просить  негайно інформувати його по телефону довіри 233-02-72 або 104 та правоохоронні органи за телефоном 102.

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація, що цигани, представляючись працівниками "Львівгазу", пограбували чоловіка.

 Львів у новинах:

Львів'яни без лічильників взимку можуть залишитись без газу

Львів’янину на замітку: хто буде платити за газ вдвічі менше

Стало відомо коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах