Сміттєвий колапс у Львові: вже п'ять днів не чистять баки

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Комуналка
13 вересня 2016 09:32

Львів потопає у смітті. Жителі нарікають, що з деяких районів міста непотріб не вивозять уже п'ятий день, ідеться в сюжеті ТСН.

Сміттєві баки заповнені вщент. Пакети з відходами валяються навіть на дорогах і створюють для водіїв перешкоди. Мешканці однієї з вулиць у спальному районі збунтувалися. Обурених втихомирювала патрульна поліція. Людей турбує сморід, який через вікна іде в квартири та антисанітарія, бо попри купи сміття бігають маленькі діти, котрі можуть підчепити хворобу. Адже довкола занедбаних баків уже з'явилися щурі.

У міській раді визнають, що проблема із вивозом сміття є у трьох районах міста. Із п'яти перевізників, які вивозять відходи, двоє не справляються. "Кількість сміття в осінній період збільшилася. По-перше, осінь. А по-друге, блокуються ті чи інші сміттєзвалища і не дають можливості вивозити сміття", - пояснила віце-мер Ірина Маруняк. У Дніпрі в понеділок справді протестували проти прийому львівського сміття. Натомість є нова домовленість із Миколаєвом. Туди сміттєвози мають здолати 800 кілометрів шляху.

Читайте ще новини Львова:

Отримай відповідь: куди скаржитись у Львові на переповнені смітники

У Львові "сміттєвий майдан": мешканці перегородили дорогу відходами (фото, відео)

Львівське сміття повезуть аж у Миколаїв


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах